szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft eszközeivel lehetséges egy játékot az egyik eszközön elkezdeni, a másikon folytatni és a harmadikon befejezni.

Eric Rudder a TechEden bemutatott egy fejlesztést, aminek eredményeképpen lehetséges például az Indiana Jones játékot PC-n, Windowson elkezdeni, Windows Phone 7-en folytatni és hazatérve Xboxon befejezni.

A Visual Studio egyedi projektje keresztplatform-barát, ami azt jelenti, hogy eszközváltáskor nincs szükség az adatbázis újraépítésére, mert a platformok megosztják egymással a kódokat. Az Indiana Jones játékban például el lehet menteni a számítógépen, hol tartunk a játékban, és pontosan innen folytatható a következő platformon. Mindegyik eszköz ugyanazt az élményt ígéri - Eric Rudder figurája például másodperceken belül meghal, akármelyik eszközt használja is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

12 böngészőt is felkínál a Microsoft Európában

Az Internet Explorer (IE) március elsejétől nem lehet egyedüli, alapértelmezett beállítás. Az Uniós nyomásra született döntés hatására az IE mellett további 11 browsert kínál fel a Microsoft.

MTI Tech

Közösségi oldalakat integrál az Outlookba a Microsoft

Közösségi portálokat integrál levelezőrendszerébe a Microsoft, amely ezzel újabb lépést tesz abba az irányba, hogy asztali levelezőkliensét a Facebook és a MySpace közösségi portálokhoz hasonló információs központtá alakítsa.

hvg.hu Tech

Microsoft: Ne nyomja meg az F1 gombot Windows XP alatt!

Nem segítséget nyújtanak, hanem vírust telepítenek a gépre a hackerek, akik rá tudják venni az Internet Explorert használó áldozataikat, hogy nyomják meg az F1 gombot, miután vírusos üzenetet kaptak.

hvg.hu Tech

Microsoft Project Gustav: bárki lehet festőművész

A Microsoft Paint a világ egyik leggagyibb szoftvere, de azért ne kövessük el azt a hibát, hogy leírjuk a Microsoftot a grafikai szoftverek és újítások terén. Jó példa erre a TechFest alkalmával most bemutatott Project Gustav elnevezésű Microsoft prototípus.

hvg.hu Tech

Ingyenes Microsoft vírusvédelmi szoftver magyarul

A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szolgáltatása, a Microsoft Security Essentials mostantól magyarul is hozzáférhető. A vírusvédelmi szoftver így 33 országban és 22 nyelven érhető el.