szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az, hogy tizenötmillió forint fér el egy Nokia-dobozban, rengeteg hírszájtot érdekelt, sőt, a tény a blogger-szférát is megérintette. Ön mit tenne egy Nokia dobozba?

"Nagyságrendileg mintegy hetvenmillió forint jutott hozzá rajtam keresztül. Azóta tudom, hogy tizenötmillió fér el egy Nokia-dobozban, mert egyszer például abban adtam át az összeget" – nyilatkozta nemrég Balogh Zsolt, a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek. A "Nokia-dobozban adtam át a pénzt Hagyónak…” című interjút rengeteg hírszájt átvette, sőt, az írás és tartalma a bloggereket is megihlette.

A nokiadoboz.blog.hu például arra kéri az olvasóit, mutassák meg, mi mindent tudnának beletenni egy Nokia-dobozba. A feladat: egy Nokia dobozt keríteni, telepakolni és beküldeni a megadott email-címre.

©

A blogon és a Facebookon (500 tag) is futó akció sokak fantáziáját megmozgatta: megtudhatjuk többek között, hogyan lehet korrumpálni egy ötévest, hogy egy Trabant is beleférhet egy Nokia dobozba, de az Üzleti Etika című szakmunkától kezdve a fegyvereken, töltényeken keresztül a háziállatokig tényleg mindenféle belefér.

Ne firtassuk, hogy egy vicces magánember, avagy a Nokia, esetleg a blog.hu kreatívjainak agyából pattant-e ki az ötlet. Akkor is jó a kérdés: Ön mit tenne egy Nokia dobozba?

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pelle János Vélemény

Hagyó Miklós és a feudális viszonyok

Hagyó Miklósra, Budapest volt főpolgármester-helyettesére, és az MSZP „erős emberére” tett terhelő vallomást Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója. A vallomásból olyan, látszólag mellékes részletek kerültek nyilvánosságra, amelyek híven árulkodnak a Városházán uralkodó feudális viszonyokról, a beosztottak kiszolgáltatottságáról. Mindezeknek Magyarországon, sajnálatos módon, régi hagyományai vannak.

hvg.hu Itthon

Hagyó a lánya nevére íratta budai ingatlanjait

A BKV-botrányokban érintett Hagyó Miklós a minap lánya nevére íratta át két budapesti ingatlanját, melyek korábban a volt szocialista főpolgármester-helyettes tulajdonában álltak – tudta meg a hvg.hu. Hagyó Miklós szerint ebben semmi különös nincs.

MTI / hvg.hu Itthon

Hagyó nem tervezi, hogy külföldre megy

Hagyó Miklós a tevékenységével, a vagyonával és az ingatlanvásárlásával kapcsolatban is áll a vizsgálatok elé. A volt főpolgármester-helyettes az MTI-nek szerdán elmondta: nem készül külföldre, Budapesten fogja tisztázni az igazát.

Melania Trump a járvány ellenére megtartja a karácsonyi rendezvényeket

Melania Trump a járvány ellenére megtartja a karácsonyi rendezvényeket

Az adventi forgalom miatt nem mehetnek vasárnap az utakra a kamionok

Az adventi forgalom miatt nem mehetnek vasárnap az utakra a kamionok

WHO-főigazgató a koronavírusról: Egyre több a fény a sötét alagút végén

WHO-főigazgató a koronavírusról: Egyre több a fény a sötét alagút végén