szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az iPhone az ehhez szükséges szoftverek szempontjából igencsak jól ellátottnak mondható, temérdek zene- és...

Az iPhone az ehhez szükséges szoftverek szempontjából igencsak jól ellátottnak mondható, temérdek zene- és fotószerkesztő, videoszerkesztő alkalmazás tölthető le rá pénzért és ingyen egyaránt.
Az egyik ilyen a Vintage Video Maker, amelynek segítségével korábban készült vagy frissen rögzített felvételeinket alakíthatjuk át a 20-as, 60-as évek felvételeinek megfelelőre. A végeredmény nagyon látványos, az elkészítése pedig rendkívül egyszerű.

A projectek utólag is módosíthatók

A program alap változata 3 dollárba kerül, ezzel a 20-as, 60-es évek effektet és a fekete-fehér felvételek készítésének lehetőségét kapjuk meg, de plusz két dollárért az alkalmazáson belül tudunk venni extra szerkesztési lehetőséget, illetve két újabb effektet (Sepia és Sepia Vintage).

Kényelmes szerkesztőfelület

Érdemes inkább ebben a változatban gondolkodni, ugyanis a két új effektnél sokkal fontosabb, hogy szerkesztési lehetőséggel is bővül a program, vagyis egy idővonalon dolgozhatunk, ahol elhelyezhetünk tetszőleges sorrendben képeket, videókat, régi némafilmekben megszokott feliratokat, hogy azután különféle átmenetekkel fűszerezve mindezt, elkészíthessük a végleges anyagot. Természetesen zenei aláfestést, vagy éppen vetítőgép hangot is hozzáadhatunk a végleges “filmhez”. Ehhez kapunk két zongorakísértet, illetve egy vetítőgép hangeffektet, de wifin keresztüli FTP eléréssel akár saját zenéket, hangokat is feltölthetünk a telefonra, hogy inkább azokat használjuk.

Effektek, gyorsítás és hang kiválasztása

A kép stílusának elváltoztatásán túl a felvételek sebességét is változtathatjuk, lassíthatjuk vagy gyorsíthatjuk azokat, különböző mértékben. Ezzel gyakorlatilag teljessé tehetjük hangulatot.

Ha mindent beállítottunk, csak megérintjük a Make Movie gombot és a film hosszától függően elkészül a végleges összeállítás.
A program nagyon egyszerűen használható, könnyedén és gyorsan összedobhatunk benne egy “korhű” némafilmet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Intelligens otthon iPhone-nal

Control4 My House UIA Control4 My House UI az otthonunk főbb berendezéseinek irányítására szolgál, a légkondicionálón...

Bíróság elé áll Macron volt biztonsági főnöke

Bíróság elé áll Macron volt biztonsági főnöke

289 millió forint kompenzációt kapott az államtól Mészáros Lőrinc szállodalánca

289 millió forint kompenzációt kapott az államtól Mészáros Lőrinc szállodalánca

Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban

Holtan találtak egy embert egy Fóton kigyulladt házban