szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Skype egér - Bemelegítésnek kezdjük egy egyszerű darabbal: a Sony VN-CX1 ránézésre olyan, mint egy mobiltelefon és...

 Skype egér - Bemelegítésnek kezdjük egy egyszerű darabbal: a Sony VN-CX1 ránézésre olyan, mint egy mobiltelefon és egy egér egyvelege – nem véletlenül. Az egeret kinyitva Skype-telefonként használhatjuk, természetesen telefonálás közben egérként nem működik, de azért elég jól használható. Csak ne felejtsünk a „hívás fogadása” gombra nyomni, mielőtt telefonná változtatjuk…

Kézmelegítős egér - A képen látható, ránézésre „mezei”  egér különleges tulajdonsága, hogy hideg téli napokon melegíti a kezünket. Igaz, csak az egyiket, a másikat talán dugjuk zsebre. A tetején elhelyezkedő kis „főzőlap” hőmérsékletét az egér görgőjével szabályozhatjuk. 

Cicis egér - Ez egy… egy… cici-egér. A kép önmagáért beszél, poénos ajándéknak azért nem lehet rossz.

Repülőgép-egér - Ha az ST-440 igazi repülőgép lenne, akkor valószínűleg úgy esne le (szaknyelven „átesne”) mint egy kődarab – ez azonban egy egér, így nem várjuk el, hogy aerodinamikailag teljesen korrekt legyen. Ráadásul a festés is igen jó. Meglepően kényelmes, annak ellenére, hogy az alakja nem igazán emlékeztet a hagyományos egerekére.

Plexi egér - Plexi és szilikon vegyítésével készült ez a látványos darab. Természetesen világít is, mert egy igazi futurisztikus egér esetében ez a minimum. A futurisztikus kinézet jelen esetben inkább amolyan „startrekes” lett. 

Mus2 - A Mus2 nem más, mint egy „kurzor-egér”. Eredetileg csak egy koncepció volt a híres dizájner, Art Lebedev rajzasztaláról, később azonban sorozatgyártásba is került. Egy hagyományos, kétgombos, vezeték nélküli egér, meglepően kényelmes fogással, és hogy ugyanúgy néz ki, mint a kurzor, amit a képernyőn mozgat, az már csak a bónusz.

Mosható egér - Vízálló, bármikor „kimosható” egér: a medencébe dobhatjuk, a csap alá tarthatjuk. Bacik, koszolódás és por egyszerűen eltakarítható egy kis csapvízzel és szappannal. 

Wowpen - A Wowpen egy toll alakjáról lett mintázva, és roppant ergonomikus. Vezeték nélkül, 50 méterig kommunikál a géppel, arról nem is beszélve, hogy egy íróeszköz formájú valamit mennyivel könnyebb és kényelmesebb a kezünkben tartani, mint a hagyományos, fekvő egeret.

Ujj-egér - A mutatóujjra szerelhető egér (-szerűség) nagyszerű ötlet, ráadásul apró lámpaként is használható. A kezelése valószínűleg kényelmes, bár ember legyen a talpán, aki képes megszokni ezt a fajta beviteli megközelítést. 

Egér-egér - Gyengébb idegzetű olvasóink most csukják be szemüket: íme a nyertes, az egér-egér! Unatkozó biológia szakos hallgatók számára könnyen előállítható eszköz, hiszen szép számmal állnak rendelkezésükre kísérleti alanyok. A pontos előállításához útmutatókat és további kissé gyomorforgató képeket láthatunk ezen a címen. Hölgyeknek nem igazán ajánlott. [Forrás: smashinglist]

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nincs egyezség, újra sztrájkolnak a Continental makói gyárában

Nincs egyezség, újra sztrájkolnak a Continental makói gyárában

Ezért ne mondjunk igent minden kérésre

Ezért ne mondjunk igent minden kérésre

16 kiló arannyal és 8800 doboz csempészcigivel bukott le az ukrán diplomata

16 kiló arannyal és 8800 doboz csempészcigivel bukott le az ukrán diplomata