szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Erre szolgálnak a könyvjelzők többek között a Firefoxban, van azonban más módszer is, ami olykor kézhez állóbb lehet a Könyvjelző eszköztárnál.

Mint oly sok más esetben, most is egy kiterjesztés lesz majd a segítségünkre abban, hogy a kedvenc vagy fontos weboldalakon megjelent cikkeket, pontosabban az azokra mutató hivatkozásokat jól hozzáférhető helyen őrizzük.

Persze ugyanezt elérhetjük a könyvjelzőkkel is, csak épp itt egy idő után, főleg, ha többféle szempont alapján is elmentünk linkeket, teljes lesz az átláthatatlanság. Mit tehetünk ez ellen? Kiderül a techline.hu cikkéből.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Nagymosásban segít a robot

Számtalan szerepben láttuk már a legkülönbözőbb robotokat: ezúttal a kaliforniai Berkeley Egyetem (University of California at Berkeley) kutatói törölközőt hajtogatni tanították meg a JR2 robotot.

hvg.hu Tech

A világ 10 legmeghökkentőbb egere

A fogyasztói társadalom egyik előnye, hogy szinte már mindent láttunk, nem igazán lepődünk meg semmin. Lássuk most, mennyire vagyunk harcedzett fogyasztók, jöjjenek az elképesztő egerek!

MTI Tech

Mobil 3D-s képernyőt fejlesztettek ki

A japán Sharp elektronikai konszern bemutatta speciális szemüveg nélkül is háromdimenziós képet mutató, nagy fényerejű monitorját. A technológia hátulütője, hogy egyelőre csak kisméretű, legfeljebb 7,5 cm átlójú monitoroknál alkalmazható, és csak meghatározott távolságról, 30 centiméterről nézve mutat három dimenziós képet.

Közelíti a 25,5 milliót a koronavírusból kigyógyultak száma

Közelíti a 25,5 milliót a koronavírusból kigyógyultak száma

Kiállt az SZFE mellett Orbán Viktor főtanácsadója

Kiállt az SZFE mellett Orbán Viktor főtanácsadója

Egy hónapra bezárnak az iskolák Szlovákiában

Egy hónapra bezárnak az iskolák Szlovákiában