szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mivel szórakoznak kedvenceink - játékrajongó és geek hírességek A hírességek ugyanolyan emberek, mint mi, tudjuk ezt...

Mivel szórakoznak kedvenceink - játékrajongó és geek hírességek
 A hírességek ugyanolyan emberek, mint mi, tudjuk ezt jól. Néha azonban mégis jólesik nyugtázni ezt, egy-egy speciális téma kapcsán. Soha nem szerettük a bulvárt, ennek ellenére azonban kíváncsiak voltunk, vajon hogyan viszonyulnak kedvenc hírességeink a számítástechnikához és a játékokhoz?
Tovább a cikkhez >>>

Kösse otthoni hálózatra vagy internetre a televízióját!
Helyi hálózatról vagy internetről nézne videókat a tévén? Szinte bármilyen tévékészüléket képessé tehet erre, sőt, még USB-s memóriáiról, merevlemezéről is elérheti kedvenc filmjeit, képeit. Megmutatjuk, miként!
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk: ilyen lett a Photoshop CS5
Megjelent az Adobe Creative Suite 5 csomag, mostantól elérhetővé váltak a legújabb Adobe eszközök a webfejlesztők, a videósok, fotósok és persze a DTP szakma képviselői számára. Elsőként a Photoshop CS5-ös tapasztalatainkról számolunk be.
Tovább a cikkhez >>>

Nekik sem jön be mindig - félresikerült Apple termékek
Miközben ezeket a sorokat írom, az iPad eladási mutatói meghaladták a félmilliót, és ez a szám egyre csak növekszik. Az Apple úgy tűnik, megint nagyot robbantott – nem sokkal az iPhone után, ismét sikerült neki az áttörés. De vajon ők sosem hibáznak?
Tovább a cikkhez >>>

Csengőhang kedvenc száma kedvenc részletéből, ingyen
Nem kell ma már csengőhangot vásárolni, ha kedvenc számunkat szeretnénk hallani, ha valaki megcsörget minket. Számos oldalon található ugyanis csengőhang-letöltési lehetőség, természetesen ingyen.
Tovább a cikkhez >>>

Még ki sem hűlt az iPad, máris jön a Google Tablet!
Nem is olyan régen, az iPad megjelenése kapcsán bátorkodtunk megjósolni, hogy nemsokára el leszünk borítva mindenféle „pad”-ekkel és táblagépekkel. Nem elég hogy jön a HP Slate, máris itt az újabb versenytárs.
Tovább a cikkhez >>>

iMac 27”: valódi pozitív életérzés
Egy Apple iMac már ránézésre is lenyűgözi az embert, de a legújabb változatok teljesítmény szempontjából is igen meggyőzőek lettek. A 27”-os változaton álmélkodtunk.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Októberben újra tárgyal a kormány Karácsonyékkal a fővárosi közlekedésről

Októberben újra tárgyal a kormány Karácsonyékkal a fővárosi közlekedésről

Szaniszló Jánost választották Szendrő polgármesterévé

Szaniszló Jánost választották Szendrő polgármesterévé

Lemondott Perkáta Fidesz által is támogatott polgármestere

Lemondott Perkáta Fidesz által is támogatott polgármestere