szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A DataTraveler 5000 az XTS titkosítási mód mellett ECC (Elliptic Curve Cryptography - elliptikus görbéjű titkosítási)...

A DataTraveler 5000 az XTS titkosítási mód mellett ECC (Elliptic Curve Cryptography - elliptikus görbéjű titkosítási) algoritmussal teljesíti az Egyesült Államok kormánya által jóváhagyott Suite B szabványokat. Ezzel felülmúlhatatlan biztonságot és titkosítási lehetőségeket kínál kormányzatoknak és vállalati ügyfeleknek. A hordozható adattárolási megoldás a legkorszerűbb adatvédelmet teszi lehetővé, ugyanakkor az USB-k megszokott, egyszerű használatát nyújtja a végfelhasználóknak.
A Kingston DataTraveler 5000 a szabadalmazott Secured by SPYRUS™ technológiát alkalmazza, ami támogatja a hardveralapú 256 bites AES-XTS és a Suite B szabványnak megfelelő titkosítást, például a fent említett elliptikus görbéjű titkosítási algoritmust. Az Egyesült Államok kormánya és a Hadügyminisztérium célzottan a Suite B algoritmusokat választotta és minősítette a nemzetközi adatmegosztási környezetekben történő használatra, a titkosított és nem titkosított alkalmazásokhoz egyaránt. Az XTS-AES egy olyan titkosítási mód, amely sokkal nagyobb biztonságot kínál, mint a CBC, ECB és egyéb módok.
A Kingston DataTraveler 5000 2, 4, 8 és 16 GB kapacitású kivitelben kapható. A készülék emellett – választható opcióként – a kártékony alkalmazások keresésére szolgáló beépített alkalmazással is elérhető lesz.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Xiaomi megtrollkodta az Apple-t: ők semmit nem hagynak ki a dobozból

A Xiaomi megtrollkodta az Apple-t: ők semmit nem hagynak ki a dobozból

Domány András: Szijjártó Péternek most ment el végképp az esze

Domány András: Szijjártó Péternek most ment el végképp az esze

Két évet kapott a kecskeméti férfi, aki meg akarta ölni az ismerősét

Két évet kapott a kecskeméti férfi, aki meg akarta ölni az ismerősét