szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megmutatjuk, hogyan lehet Gmailezni anélkül, hogy meg kellene nyitnunk egy böngészőt, sőt – bizonyos megkötésekkel persze – akár internetkapcsolat nélkül is használhatjuk kedvenc levelezőrendszerünket.

A Gmail népszerűsége vitathatatlan, s ennek okait már többször is boncolgattuk. Átlátható, könnyen használható felület, levélkezelés, folyamatosan növekvő tárterület, nagy csatolmányok küldésének lehetősége, újabb és újabb kényelmi funkciók – mindezek fényében érthető, hogy egyre többek e-mail címében szerepel a @gmail.com végződés.

Feltehetően ez a népszerűség vezetett egy asztali (desktop) kliens, a Geemail fejlesztéséhez is, amely programnak köszönhetően böngésző nélkül levelezhetünk, sőt, bizonyos levelezési funkciókat még internetkapcsolat hiányában sem kell nélkülöznünk. Kíváncsi a további kellemes adalékokra? Olvassa el a techline.hu cikkét!

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Nem volt elég a Gmail-kimaradás, a felhasználókat is megtámadták

Duplán sújtotta a baj kedden a Gmail azon felhasználóit, akik a Gtalk chatet is használják. Egy felugró ablakban megjelenő videolinkre kattintva ugyanis az internetezők olyan oldalra tévedtek, ahol Gmail-felhasználónevüket és -jelszavukat kellett megadniuk a belépéshez. Akik tapasztaltak, tudják, hogy ilyet nem tanácsos csinálni.

hvg.hu Tech

Google-pánik: órákra leállt a Gmail, de már működik

2008 augusztusa után két órára újra megállt a Google levelezőrendszere. A Twitter beszélgetőrendszeren kritikusan megugrott a #gmail kulcsszó, amin nyomon lehet követni a Gmaillel kapcsolatos híreket. Míg egyes felhasználók azt írták, ők tudnak levelezni, levelezés nélkül maradtak a magyar, ír és ukrán internezetők is - többek között.

Konok Péter: Cancel culture helyett kancellárkultúra

Konok Péter: Cancel culture helyett kancellárkultúra

Gulyás Gergely lovagkeresztet adott a Békemenetet szervező CÖF alapítójának

Gulyás Gergely lovagkeresztet adott a Békemenetet szervező CÖF alapítójának

Molotov-koktélok repültek '56 októberében – sokat tettek ezért a finn katonák

Molotov-koktélok repültek '56 októberében – sokat tettek ezért a finn katonák