szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Házkutatást tartottak a Gizmodo újságírójánál, aki szép summáért megvásárolt egy "elveszített" prototípust az új iPhone-ból, amit azután le is teszteltek.

Az "elveszett prototípust" taglaló cikkre már több millió kattintás érkezett, a Gizmodo tehát jól járt a történettel – a találgatások viszont azóta is folynak. Hogyan „veszíthet el” valaki egy iPhone-prototípust egy kocsmában? Hogyan jutott el a Gizmodo a készüléket megtaláló illetőhöz? (Állítólag több ezer dollárért vásárolta meg a blog a készüléket.) Ipari kémkedésnek számít-e egy ilyen eszköz megvásárlása, nyilvános mutogatása és tesztelése? És persze a legfontosabb kérdés: igazi-e a sztori, vagy csak óriási átverés? Mit csinált a rendőrség az újságíró házában? Olvassa el a techline.hu cikkét a részletekről!

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Tech

Opera miniböngésző az Apple telefonjaira

Az Apple jóváhagyta az Opera miniböngésző iPhone-ra szánt változatát. Hatszor gyorsabb honlapletöltési sebesség mellett 90 százalékkal csökkenhet az adatforgalom.

MTI Tech

Visszakérte az Apple az elveszett 4G iPhone-t

Most már biztos, hogy valóban egy 4G iPhone tesztkészülék került a Gizmodo technológiai szakportálhoz - az Apple ugyanis visszakérte a 4G iPhone elveszett prototípusát.

hvg.hu Tech

A mesés gazdagság titka: Apple-részvény anno termék helyett

Ha valaki 1997-ben ahelyett, hogy 5 700 dollárért megvásárolja az Apple PowerBook G3-at, inkább Apple-részvényt vesz ugyanennyi pénzért, ma 330 000 dollárnyi részvény tulajdonosa lenne. Az Apple többi terméke esetében is hasonló a helyzet.

Igen hasznos funkció érkezik a Microsoft Teamsbe: kiszűri a háttérzajokat

Igen hasznos funkció érkezik a Microsoft Teamsbe: kiszűri a háttérzajokat

Hann Endre: Nem lepne meg, ha az ellenzék tartana a győzelemtől

Hann Endre: Nem lepne meg, ha az ellenzék tartana a győzelemtől

Karácsony: A modern, demokratikus politika csakis feminista lehet

Karácsony: A modern, demokratikus politika csakis feminista lehet