szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A mobilra épülő üzletfejlesztéshez konkrét termékek bemutatásával is hozzájárulnak az előadók, így a látogatók...

A mobilra épülő üzletfejlesztéshez konkrét termékek bemutatásával is hozzájárulnak az előadók, így a látogatók hallhatnak a Random Capital első mobilbróker megoldásáról vagy a WWF Magyarország tapasztalatairól a regionális mobil stratégia kidolgozásával kapcsolatban. A vállalkozások számára speciális szakterületre koncentrálva mutatják be a meghívott külföldi és hazai vendégelőadók a mobilpiaci tapasztalatokat, a piaci trendeket, a mobiltelefon sokrétű szerepét a mindennapi életünkben. Mindenképpen figyelemre méltó a Whirl Mobile termékhez felajánlott ingyenes üzleti tanácsadás a résztvevők számára, amelyhez csak egy igénylő lapot kell kitölteni a helyszínen.
Az előadások szüneteiben minden mobiltelefonnal igénybe vehető majd egy érdekes kvíz játék, amelynek nyertese ingyenesen megtekintheti a konferenciának otthont Szépművészeti Múzeum soron következő őszi rendezvényét.
Meglepetésként itt jelentik majd be a Szépművészeti Múzeum egy új szolgáltatásának indítását is.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiégett egy kocsi, lezárták a Balatoni utat Gárdonynál

Kiégett egy kocsi, lezárták a Balatoni utat Gárdonynál

Közel hatvanmillió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök egy buszon

Közel hatvanmillió forintnyi kábítószert foglaltak le a rendőrök egy buszon

Nagy a tét, szavazzon: melyik faj legyen az év hala?

Nagy a tét, szavazzon: melyik faj legyen az év hala?