szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nagy iPad-őrület mellett ne feledkezzünk meg az iPod Touch és iPhone tulajdonosokról sem. Aktuális játék-toplista a zsebben elférő Apple-kütyükhöz.

Mindenkinek megvannak a maga könnyen hozzáférhető kedvencei, így most nem is az ingyenes felhozatalt vettük nagyító alá, hiszen azt kockázat nélkül kipróbálhatja bárki, hanem a fizetős játékok között bóklásztunk. Az alábbiakkal szerintünk nem fürdik be senki, aki egy adott stílust keres, de persze azért így sincs rá garancia, hogy mindenkinek egyezik az ízlése.

Kíváncsi a felhozatalra? Olvassa el a részleteket a techline.hu cikkében!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Shake

Egyre sikeresebbek az internetes videojátékok

Az ingyenesen letölthető videojátékokat sokáig sommásan összecsapott unaloműzőnek tartották az internetezők, de manapság egyre népszerűbbé válnak. Ez annak köszönhető, hogy egyre komolyabb összegeket fordítanak fejlesztésükre és főleg: a hozzájuk kapcsolódó "mikroeladások" révén gazdaságossá is válnak.

hvg.hu Tech

TOP erőszakmentes játékok

Nem mondjuk azt, hogy az erőszakos játékok minden esetben deviáns viselkedést eredményeznek. Kár lenne azonban tagadni, hogy a „lövöldözős-gyilkolászós” játékok, főleg a gyengébb jellemmel vagy az eleve egy kis jellemtorzulással rendelkező embereknél bizony komoly gondokat okozhatnak. Van alternatíva!

Megunta a maszkviselést, tűzriadót csinált az iskolában egy komlói diák

Megunta a maszkviselést, tűzriadót csinált az iskolában egy komlói diák

Varga Judit is elkapta a koronavírust

Varga Judit is elkapta a koronavírust

Hét ember ellen emeltek vádat a lefejezett tanár ügyében

Hét ember ellen emeltek vádat a lefejezett tanár ügyében