szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A neves számítógépgyártó, a Hewlett-Packard még április végén írt alá együttműködést a Warner Bros.

A neves számítógépgyártó, a Hewlett-Packard még április végén írt alá együttműködést a Warner Bros. Picturesszel: az IT cég a Szex és New York 2. filmben mutatja be legújabb tavaszi termékkollekcióját, illetve a „tech couture”-t (a kifejezés érdekes modernizálása a haute couture francia szóösszetételnek, ami exkluzív, egyedi gyártású divatcikkeket (is). A HP a világhírű sorozat alapján készült film segítségével erősíti meg kapcsolatát és elkötelezettségét a divatdiktátorokkal, így próbálva kedvet teremteni a divatos számítógépekhez. 
A HP Mini Vivienne Tam notebook 2008-as New York-i divathéten történő debütálása óta a cég a divat és a technológia ötvözésének élvonalába áll, s ez vezetett el a Szex és New York 2-vel való együttműködéshez is. „Divatdiktátor jelenségként a Szex és New York képes a divatot és a divatos 2010-es tavaszi számítógép-kollekciónkat természetes módon bemutatni, a prémium márkát ötvözni a női divattal” – nyilatkozta Jean-Pierre Le Calvez, a HP személyi számítógépek üzletágának EMEA régióért felelős marketing alelnöke.

Samantha íróasztalán egy HP számítógép. Nem véletlenül

A film főszereplője és egyik producere, Sarah Jessica Parker szerepel egyébként a HP legújabb, „PC is Personal Again” (Legyen megint személyi a számítógép) nemzetközi reklámfilmjében. A reklám a cég legújabb kampányának része, amely azt mutatja be, hogyan válik igazán személyre szabottá és fontossá a technika. A reklámban Parker saját magát alakítja: egy kifinomult, energikus nőt, aki egy HP számítógép segítségével irányítja az életben játszott sokféle (anya, divattervező, film producer) szerepét.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulyás Gergely: Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz

Gulyás Gergely: Március 15-ig maradnak a korlátozások, a következő két hét kifejezetten nehéz lesz

Meghalt A koronából is ismert színész, Ronald Pickup

Meghalt A koronából is ismert színész, Ronald Pickup

Harry herceg először adott interjút, mióta a családjával az Egyesült Államokba költözött

Harry herceg először adott interjút, mióta a családjával az Egyesült Államokba költözött