szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Kézbe vettük, és megnyúztuk az iPadetBár még nem érkezett el a hazai debütálás ideje, az Apple iPadjét már most is...

Kézbe vettük, és megnyúztuk az iPadet
Bár még nem érkezett el a hazai debütálás ideje, az Apple iPadjét már most is sokan várják idehaza, a tengerentúlon pedig óriási siker. Megkaparintottunk egy példányt belőle, így most következzen a pár napos nyúzás élménybeszámolója, videóval megtámogatva.
Tovább a cikkhez >>>

Meghökkentő napelemes kütyük nyárra
Most már vitathatatlan, hogy közeledik a nyár! Végre sok lesz a napsütés, amit, a napozáson kívül, egyéb célokra is használhatunk. Az alábbi kütyük tervezői mindenesetre így gondolták.
Tovább a cikkhez >>>

Nagyobb kárt okoz a zeneletöltés, mint a bankrablások – nyomozzon az FBI?
Az utóbbi években a zeneletöltés kapcsán az amerikai jogvédő szervezet, a RIAA aranyozta be napjainkat, szolgált majdnem minden héten egy-egy kacagtató, néha röhejes, legtöbbször pedig tragikusan-röhejes perrel, kezdeményezéssel és ötlettel. Idén megtaláltuk új kedvencünket – a szervezet neve Songwriters Guild.
Tovább a cikkhez >>>

Készítsen képregényt a Spore játékból, telepítés nélkül
A Spore ugyan már nem mai játék, a népszerűsége mégis töretlennek tűnik. Ám ha szeretnénk a Spore sajátos stílusában elmesélni egy történetet, még csak telepítenünk sem kell a játékot. Íme, egy remek, online megoldás.
Tovább a cikkhez >>>

Két remek megoldás időzített Twitter-üzenetek küldéséhez
Twitterezni jó! Vagy legalábbis aki beleszeretett ebbe a közösségi őrületbe, az valószínűleg élvezi is a dolgot, miközben meglepően sok hasznos információhoz juthat, ha figyel. De miért hagynánk olvasnivaló nélkül követőinket mondjuk a nyaralás alatt?
Tovább a cikkhez >>>

Ritkán alkalmazott Windows-tippek és -trükkök
Hogy a Windows jó vagy nem jó, arról több ezer oldalon keresztül lehetne értekezni és vitatkozni. Egyvalamit azonban még a legfanatikusabb Windows-gyűlölőknek is el kell ismerniük – akár XP, akár Win7 vagy Vista; a Microsoft rendszereket a végletekig lehet buherálni.
Tovább a cikkhez >>>

A hónap legjobb ingyenes szoftverei
Bár a legtöbb szoftver, amit használok, már évek óta a gépemen van (a verziószámok persze frissülnek), mégis mindig lehet találni valami újat és érdekeset. Lássuk, hogy melyek voltak annyira jók az utóbbi pár hétben, hogy bekerültek a „mostantól használni fogom” kategóriába!
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Komoly- és könnyűzene találkozik a kevés megmaradt fesztivál egyikén

Komoly- és könnyűzene találkozik a kevés megmaradt fesztivál egyikén

Rátóti Zoltán a Színművészeti átalakításáról: „Nem a vérengzés a cél”

Rátóti Zoltán a Színművészeti átalakításáról: „Nem a vérengzés a cél”

1,7 milliárd forint egy ilyen Bugatti Divo, de már mindet előre eladták

1,7 milliárd forint egy ilyen Bugatti Divo, de már mindet előre eladták