szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Rég voltak már azok az idők, amikor bárkit megkérdeztünk, hogy melyik a kedvenc képnézegetője, rögtön az ACDSee volt a...

Rég voltak már azok az idők, amikor bárkit megkérdeztünk, hogy melyik a kedvenc képnézegetője, rögtön az ACDSee volt a válasz. Azóta ugyanis bődületes mennyiségű ingyenes és kereskedelmi alternatíva jelent meg, így az egykor méltán népszerű alkalmazás már igen komoly konkurenciával kell, hogy felvegye a harcot. Ráadásul számtalan ingyenes program is bőven túllépi tudásban, no meg sebességben! Az ACDSee a mi listánkban egyáltalán nem szerepel, lévén kereskedelmi szoftver, mi pedig az ingyenesek iránt érdeklődtünk. De így is van számtalan nagy, sokak által jól ismert név ebben a listában, amelynek a sorrendjét most olvasóink állították össze.
Lássuk, melyik ma a legnépszerűbb ingyenes képnézegető – legalábbis a Techline.hu olvasói körében –, és milyen sorrendben követik őt a kínálat további szereplői.

1. Irfanview
2. Picasa
3. XnViewer
4. Faststone ImageViewer
5. Windows Intéző + Windows Photo Viewer
6. Egyéb
7. Viewer 2
8. Piclens
9. First Impression
10. Photology
11. WildBit Viewer

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt

A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt

Nyomasztó marad az időjárás a hétvégén, de legalább havazhat

Nyomasztó marad az időjárás a hétvégén, de legalább havazhat

154-en kapták el a koronavírust egy soproni idősotthonban

154-en kapták el a koronavírust egy soproni idősotthonban