szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezentúl a felhasználók korlátlanul megoszthatnak a YouTube-on magánvideókat, azaz olyan klipeket, melyek nem jelennek meg a nyilvános keresőben.

A YouTube mostantól lehetővé teszi, hogy “magánvideókat" is feltöltsenek a felhasználók, és ezeket korlátlan számú nézővel osszák meg, de a videók mégse legyenek nyilvánosak. Az "unlisted videos" kategóriába töltött feltételek nem fognak megjelenni a keresési eredmények között a YouTube-on.

Eddig is volt arra lehetőség, hogy a feltöltött videókat privátnak állítsák be, így csak azok láthatták a klipet, akik megkapták az url-jét, de legfeljebb 25 emberrel lehetett megosztani az adott videót, és a nézőnek regisztrált YouTube-felhasználónak kellett lennie ahhoz, hogy láthassa a filmet.

Az új "unlisted videos" beállítással bárki bárkivel megoszthatja a magánfelvételét, akkor is, ha a fogadónak nincs YouTube azonosítója - áll Jen Chen szoftverfejlesztő mérnök YouTube blogjában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kuszkó-Kalovits Judit Shake

Pincérből popsztár a youtube segítségével - videókkal

Tizenhét évesen a holland Esmée Denters csinos, hétköznapi fiatal lány volt, jó hanggal, egy webkamerával és az álmaival. Egy videomegosztóra feltöltött első dalainak hátterében néha édesanyja hangja hallatszik, miszerint „Esmée, kész a vacsora!” Húszévesen megéálte álmait. Dalainak hátterében pedig már nem édesanyja, de Justin Timberlake hallatszik.

hvg.hu Tech

Ötéves a YouTube

Alapítása után öt évvel a YouTube a világ legsikeresebb webes videó platformja. Külseje nem sokat változott a fél évtized alatt, a tartalom azonban annál többet. Vlogol a pápa, Rihanna és a kínai államfő is, Tiger Woods pedig a YouTube-on tartott sajtótájékoztatót.

MTI Kult

Szovjet háborús filmek a YouTube-on

Az orosz Moszfilm filmstúdió és a YouTube videomegosztó portál klasszikus szovjet háborús filmeket mutat be ingyenesen a második világháborúban aratott győzelem 65. évfordulója alkalmából.

hvg.hu Tech

Újra elérhető a YouTube

A szerdai Wikipedia-problémák után csütörtökön kisebb-nagyobb időszakokra a YouTube nem volt elérhető.

Szétkapták a legújabb Apple okosórát: mi van benne?

Szétkapták a legújabb Apple okosórát: mi van benne?

Szuperkupa: Neuer megérti, hogy sok Bayern-szurkoló lemondta a budapesti utat

Szuperkupa: Neuer megérti, hogy sok Bayern-szurkoló lemondta a budapesti utat

Müller Cecília: 4-5 hét múlva emelkedhet a halálozások száma

Müller Cecília: 4-5 hét múlva emelkedhet a halálozások száma