szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Microsoft elindította a Windows Live Hotmail e-mail szolgáltatás magyar doménjét. Aki gyors, regisztrálhatja a nevét, nem kell számokat vagy beceneveket használnia.

A magyar felhasználóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy korlátozott ideig létrehozzanak egy fiókot a Hotmail.hu tartományban – áll a Microsoft közleményében. 
 
„Mindannyian megtapasztaltuk már, milyen az, amikor egy olyan e-mail címet akarunk magunknak létrehozni, amely már használatban van. Ilyenkor kényszerülünk egy nehezebben megjegyezhető, a szívünknek kevésbé kedves címet választani. A Hotmail.hu-nak köszönhetően a felhasználók, ha elég gyorsak, most létrehozhatják azt az e-mail címet, amire már régóta vártak” – mondta Drajkó László a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Néhány hasznos Windows Live Hotmail-funkcióra is felhívta a cég a figyelmet, többek között a korlátlan postafiók-kapacitásra vagy a SmartScreen technológiára, melynek segítségével a spameket blokkolja a rendszer.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Megvásárolta a Google a reMailt

Néhány nappal az után, hogy a Google megvette az Aardvarkot, a cégóriás újabb akvizíciót hajtott végre: megvásárolta a reMailt.

hvg.hu Tech

Wall Street Journal: az emailezés korszakának bealkonyult

Az email már nem király, vagyis az elektronikus levelezés korszakának bealkonyult, helyét a folyamatos kommunikáció jegyében átveszi a Twitter, a Facebook és a Google Wave szolgáltatás - írta a The Wall Street Journal amerikai üzleti napilap.

hvg.hu Tech

Emailjeink jelezhetik, ha cégünk a csőd felé tart

Azt állítják a Florida Institute of Technology kutatói, érzékelhető a csőd közelsége abból, ahogyan a cég dolgozói emaileznek egymással. Ennek bizonyításához az Enron energia-nagykereskedelmi vállalat levelezését használták fel, elméletüket viszont bonyolíthatja, hogy még saját egyetemük sem támogatja feltétlenül kutatásukat - írja a New Scientist.