szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Kényelmesebb Flickr-használat és fotóink gyors backupja, több platformonA Flickr nagyszerű oldal, ha szeretnénk...

Kényelmesebb Flickr-használat és fotóink gyors backupja, több platformon
A Flickr nagyszerű oldal, ha szeretnénk fotóinkat másokkal is megosztani, ám azért a webes felületen nem mindig öröm a munka. Az alábbi kis alkalmazás több platformon is kényelmesebbé teszi a népszerű képmegosztó használatát.
Tovább a teljes cikkhez >>>

A világ legkülönlegesebb billentyűzetei
Vagy a felhasználók  önszorgalomból és hobbiból, vagy maguk a gyártók művelik – annyi azonban biztos, hogy mindenből van különleges, „agyoncsicsázott”, újragondolt, vagy éppen high-tech lecsupaszított verzió. Elég, ha a világ legdrágább notebookjaira gondolunk , de jó példa az átalakítási mániára a gyémántokkal kirakott iPad is.
De mit lehet kihozni, egy olyan, viszonylag egyszerű, sőt megkockáztatom „unalmas” kiegészítőből, mint a szabványos QWERTY billentyűzet? Nos, bizony csodás dolgokat lehet belőle kihozni…
Tovább a teljes cikkhez >>>

Kipróbáltuk: LG GW620 - olcsó mini-droid
Kicsit megkésve érkezett hozzánk az LG egyik androidos telefonja, amely nem kiemelkedő teljesítményével, hanem apró méretével és olcsóságával nyűgözheti le leendő gazdáit.  Androidos okostelefonból mostanra már meglehetősen sok született, és a tendencia nem is változik, sorra jelentik be a gyártók az újabbnál újabb modelleket. Az LG esetében sem a GW620 jelenti a csúcsmodellt, ez inkább a korábban nálunk is tesztelt T-mobile Pulse kategóriája, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy az LG aprósága beépített QWERTY billentyűzetet is kapott, amelyhez a telefon oldalirányú szétcsúsztatásával férünk hozzá.
Tovább a teljes cikkhez >>>

A tévézés jövője: a GoogleTV működés közben! – videóval
A hivatalos Google blogon végre megjelent egy hosszabb videó a cég legújabb, nagy durranásnak szánt ötletéről, a Google TV-ről.
A májusi bejelentést követően rögtön megindultak a pletykák és a találgatások arról, milyen is lesz valójában a Google TV. A cég a Sony, az Intel és a Logitech közreműködésével fejleszti az új internetes tévét, eddig azonban csak szűkszavú sajtóközleményeket olvashattunk és megbízhatatlan forrásból érkező fabrikáltképernyőképeket láthattunk a neten.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Hogyan tudjuk kitörölni magunkat a nagy közösségi oldalakról?
A közösségi oldalakkal és online szolgáltatásokkal kapcsolatban egy híres mondás jut eszembe: a nők két dolog érdekében képesek bármire: hogy legyen gyerekük… vagy hogy ne legyen gyerekük.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Kedvenc nyári ketyeréink
Vitathatatlanul itt a nyár, így idejét éreztük, hogy mi is összeszedjük kedvenc nyári ketyeréinket. A jelző ezúttal nem véletlen, mert bár valamennyi szerkentyű télen ishasználható, igazán nyáron mutatják meg, mit is tudnak valójában.
Tovább a teljes cikkhez >>>

Kipróbáltuk: Acer TimelineX 4820TG - haladni kell a korral
Notebookból lassan annyi van már, mint égen a csillag, de igazán jól használható darabokba ritkábban botlik az ember. Az Acer megújult TimelineX notija viszont ebbe a csoportba tartozik.
Tovább a teljes cikkhez >>> 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!