szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legújabb iPhone-verzió valóban remek kis készülék lett.

 A legújabb iPhone-verzió valóban remek kis készülék lett. Rengeteg apró hibát és kényelmetlenséget javítottak, bekerült a HD videofelvétel, és még sok más – részletes tesztünk itt olvasható. Lassan megérkeznek az első  piaci jelentések is, lássuk, hogyan debütált az új, iOS4-es iPhone 3.0?

Nos, mint azt az Apple esetében már megszokhattuk, a fanatikus rajongók most is hosszú sorokban kígyóztak a boltok előtt. Előrendelésben 600 000 darab fogyott el belőle, és bár hivatalosan még nem erősítették meg, Colin Gillis a BGC elemzője szerint szinte biztos, hogy a nap végére az eladások átlépik az egymilliós határt, új rekordot állítva fel ezzel: az Apple lesz az első cég a világon, aki egymillió készüléket értékesített egyetlen nap leforgása alatt.

Kígyóztak a sorok az első napon...

Az első szerencsés, aki hozzájutott a készülékhez a manhattani központi üzletben, Evan Windczan volt. A bostoni középiskolás 48 órát állt sorban, csak hogy az elsők között lehessen, végül is nyári szünet van, szóval megteheti. Az európai „sorban álló” csúcstartó Alex Lee, egy 27 éves üzleti konzultáns – 32 órát várakozott a londoni Apple-üzlet előtt.

Az Apple-t és úgy egyáltalán a mobil hisztériát látva, mindig a híres mondás jut az eszembe: „ha majd sikeres leszek, akkor nagyon drága mobiltelefonom lesz. Aztán ha befutottam, akkor már nem lesz szükségem mobiltelefonra…”

És ön, kedves olvasó? Mennyit lenne hajlandó sorban állni egy hype-telefonért?

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!