szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Write.

A Write.fm oldalon azonnal a lényegre térnek, nincs mellébeszélés, nincsenek menük, amint elnavigáltunk az oldalra, már kezdhetjük is beírni a megosztandó üzenetet és/vagy feltölteni a fájlokat az Add file gombra kattintva. Ha megvagyunk, nincs más dolgunk, mint vágólapra másolni a böngésző címsorából az aktuális URL címet, és aztán megosztani azt a világgal a Facebookon, Twitteren, e-mailben, vagy amilyen módszerrel éppen kedvünk tartja.

Nagyon egyszerű felület

Valahányszor a Write.fm oldalra lépünk, a link folyton változik, így semmivel sem kell törődnünk, csak a szöveg beírásával (formázási lehetőségek sajnos nincsenek), és a csatolmányokkal. A szövegmező bal felső sarka fölött egyébként lehetőségünk van átírni is a végleges linket, így a write.fm/ után akár tetszőleges szót is használhatunk, feltéve persze, hogy azt még nem használta rajtunk kívül senki. Ilyenkor a link beírása után kattintsunk rá a kis lemez ikonra a link megváltoztatásához.

A linket átírhatjuk

Egy adott linket utólag is módosíthatunk, így átmeneti jegyzettömbnek is használhatjuk a write.fm-et, bár privát témákat nem feltétlenül érdemes itt vázolni, hiszen biztonság szempontjából nem igazán előnyös a dolog.
Arra viszont tökéletes a Write.fm, ha gyorsan és egyszerűen akarunk megosztani másokkal szövegeket és fájlokat, bár nagy fájlok megosztására talán praktikusabb az alábbi oldalak, vagy éppen a Dropbox használata.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Kedvenc online ébresztőóráink

Feltehetően csak kevesen használják ébresztőóraként számítógépüket (ott van e feladatra ugyebár a mobiltelefon, ha már...

Jutalmat kínálnak a védőoltásért több német üzletláncnál

Jutalmat kínálnak a védőoltásért több német üzletláncnál

Szegedi találmányt akasztanak a kenyai elefántok nyakába: jelez, ha valaki lő a közelben

Szegedi találmányt akasztanak a kenyai elefántok nyakába: jelez, ha valaki lő a közelben

Felnyíló hídon ugratott át egy sietős autós Floridában – videó

Felnyíló hídon ugratott át egy sietős autós Floridában – videó