szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A DeviantArt Muro több szempontból is érdekes darab.

A DeviantArt Muro több szempontból is érdekes darab. Először is HTML5 alapú, vagyis ha a böngészőnk támogatja a HTML5-öt (ezt könnyen kiderítheti bárki, korábbi cikkünk alapján), akkor mindenféle telepítés és add-on nélkül használható. Sőt, aki olyan szerencsés, hogy iPad van a birtokában, akár azon is használhatja.
Másodszor pedig kissé szokatlan, de nagyon praktikus ecseteket találunk benne a digitális festéshez. Az alap ecsetkészletet ingyen vehetjük igénybe, de akadnak regisztrációs után használható, pontokért megkapható ecsetek is.

Az ecseteken felül van még egy halom szűrő is (blur, emboss stb.), amelyeket szabadon használhatunk, s ha Advanced módba kapcsoljuk a felületet, akár rétegeket is használhatunk a rajzoláshoz.

A kész képet PNG formátumban exportálhatjuk, így könnyedén felhasználhatjuk később bárhol (például megoszthatjuk saját DeviantArt oldalunkon).
A DeviantArt oldalán találunk néhány remek mintát is, amelyek a Muro-val készültek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kétszáz méteres sor áll oltásért a Városmajor utcában

Kétszáz méteres sor áll oltásért a Városmajor utcában

Budapesten van Oscar Isaac és Ethan Hawke, ki is ugrottak a Margitszigetre

Budapesten van Oscar Isaac és Ethan Hawke, ki is ugrottak a Margitszigetre

Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos

Meghalt Rácz Sándor István 56-os szabadságharcos