szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legújabb Picasa a Face Movies funkciónak köszönhetően immár segítség nélkül készít videós slideshow-t egy adott...

A legújabb Picasa a Face Movies funkciónak köszönhetően immár segítség nélkül készít videós slideshow-t egy adott személyről, mégpedig az arcfelismerő funkció segítségével. Így nem nekünk kell kiválogatni több száz képből a megfelelőket, hanem elintézi helyettünk a dolgot a program.
Az új verzióba a Picnik nevű online képszerkesztő is integrálódik, így a szerkesztési lehetőségek között immár találunk egy külön gombot, amelynek segítségével azonnal nekiláthatunk átalakítani képünket a Picnik segítségével, a Picasa ablakán belül.

További érdekesség például, hogy immár több albumot is feltölthetünk egyszerre a Picasa Web Albumba, de számos apró módosítás, javítás is került az új verzióba, így érdemes kipróbálni
innen, Macre pedig innen tölthető le, ingyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kockáztat a Mol-vezér, új választottja a neurobiológia

Kockáztat a Mol-vezér, új választottja a neurobiológia

Elkóborolt kutyákat mentettek az M0-ás közepéről

Elkóborolt kutyákat mentettek az M0-ás közepéről

Az nem egészen úgy van: magyarázkodik a WhatsApp

Az nem egészen úgy van: magyarázkodik a WhatsApp