szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Photoshop Elements 9 és a Premiere Elements 9 szoftverek felvonultatják az összes eszközt, amelyekkel a felhasználók...

A Photoshop Elements 9 és a Premiere Elements 9 szoftverek felvonultatják az összes eszközt, amelyekkel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a fényképekből és a videókból. A Photoshop CS5 szoftverből átvett népszerű tartalomfüggő kitöltés (Content Aware Fill) funkcióval a helyi javító ecset (Spot Healing Brush) tartalmi intelligenciája megvizsgálja a kép tartalmát és gyorsan javítja a fotókat, vagy egy ecsetvonással, a háttér varázslatos kitöltésével eltünteti róluk a nem kívánt részeket (például a turistákat egy zsúfolt helyszínről). A számos új, utasításokkal támogatott szerkesztési lehetőség lépésről lépésre vezeti végig a felhasználókat a remek szerkesztési effektusok elérésének folyamatán. Ilyen például az Out of Bounds effektus, amellyel elérhető, hogy a fotó egy eleme művészi módon, 3D-ben emelkedjen ki a lapból, vagy a retusálást leegyszerűsítő, tökéletes portrékat eredményező funkció.

 

A Premiere Elements 9 szoftverrel a felhasználók percek alatt készíthetnek filmeket az intelligens eszközök segítségével, amelyek automatikusan megoldják a hangproblémákat, kivágják a rossz részeket, stabilizálják a videók remegését és kijavítják a szín- és megvilágítási hibákat.

A Cartoon effektussal bármely videó egyszerűen animációs filmmé változtatható, és az optimalizált teljesítménnyel zökkenőmentessé tehető a videók szerkesztése és megjelenítése, akár HD minőségben is.

A rendező segítségével minden eddiginél egyszerűbbé vált a népszerű Flip Video kamerákról vagy DSLR fényképezőgépekről történő feltöltés és importálás, valamint a fényképek és videók egyetlen központi helyen történő címkézése és megjelenítése. Az Auto-Analyzer funkció segítségével a felhasználók címkével láthatják el a legjobb fényképeket és videókat, továbbá azonosíthatják a fotókon szereplő személyeket. A felhasználók gyorsan közzétehetnek fényképeket és videókat közvetlenül a Facebookon; a különböző médiákat dinamikus, interaktív online albumokká egyesíthetik és DVD-szerű vizuális megjelenéssel oszthatják meg azokat az interneten a barátokkal és a családdal.

Emellett lehetőség van az albumok és fotókönyvek elrendezésének személyre szabására. A fényképek automatikus helyezhetők rá a sablonra, és az összes Photoshop Elements szerkesztési funkció egyszerűen, közvetlenül a szoftveren belülről érhető el. Az alkotásokat ki lehet nyomtatni otthon, vagy akár egy online nyomtatási szolgáltatótól is megrendelhetők a nyomatok.

A Photoshop Elements szoftver összes felhasználója élvezheti annak előnyét, hogy a fényképekhez és a videókhoz gyakorlatilag bárhonnan hozzáférhetnek az interneten vagy egyes mobil eszközökön keresztül a Photoshop.com webhelyen.

Az Adobe Photoshop Elements 9 és az Adobe Premiere Elements 9 szoftvercsomag Windows és Mac rendszerhez javasolt kiskereskedelmi ára 125 euro, a Photoshop Elements 9 és a Premiere Elements 9 szoftverek Windows és Mac rendszerekhez önálló termékként is megvásárolhatóak, javasolt kiskereskedelmi áruk 83 euro.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Eszeveszett tempóban leltároznak a Természettudományi Múzeumban

Eszeveszett tempóban leltároznak a Természettudományi Múzeumban

Több szól a ketogén diéta ellen, mint mellette

Több szól a ketogén diéta ellen, mint mellette

Ilyen döbbent macskákat ritkán látni

Ilyen döbbent macskákat ritkán látni