szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Enterprise Vault 9.

Az Enterprise Vault 9.0 az adatvesztés és az előírások megsértésének kiküszöbölésében nyújt hatékony támogatást, úgy, hogy kombinálja az e-maileket a helyben tárolt tartalommal egy központi tárhelyen. Az IT szakemberek így központosítva és költséghatékonyan reagálhatnak az elektronikus felderítésre (e-discovery) irányuló kérésekre.
Az Enterprise Vault 9.0 a Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1), a Microsoft SharePoint Server 2010 és a Domino 8.5.1 környezeteket is támogatja.

Az Enterprise Vault Discovery Collector segítségével a szervezetek képesek könnyedén azonosítani a nem felügyelt tartalmat az asztali és a hordozható számítógépeken, illetve az olyan adatokat, melyek még nem lettek archiválva a SharePoint szerveren és fájlmegosztókon. Az Enterprise Vault 9.0 és az Enterprise Vault Discovery Collector jól illeszkednek a Symantec információmenedzsment stratégiájába, hiszen segítségükkel az adatok törlése vagy éppen felderítése könnyebbé és hatékonyabbá válik a szervezetek számára. Eközben nem csak teljes biztonságot élveznek az egyre szaporodó külső és belső támadások ellen, de a tárolóhelyek kihasználtságát is optimalizálhatják.

A Symantec egy korábbi kutatásából (Symantec's 2010 Information Management Health Check Survey) kiderül, hogy a vállalati információkezelés elmélete és gyakorlati megvalósulása között óriási szakadék húzódik. A felmérésben szereplő vállalatok 87 százaléka hisz abban, hogy egy jól kialakított információtárolási stratégia mellett minden veszély nélkül törölheti a felesleges vállalati adatokat. Mégis, csupán 46 százalékuk rendelkezik erre vonatkozó akciótervvel. A vállalati adatok mennyisége exponenciálisan növekszik, így az adatok megfelelő tárolása óriási tárhelyigénnyel valamint IT erőforrással jár. Ennek eredményeképp a vállalatok rengeteg időt és pénzt költenek a nem megfelelő információkezelésből eredő tűzoltásra, ahelyett, hogy változtatnának a gyakorlaton.

“Az archiválás az átfogó információkezelés alapja, amellyel a szervezetek biztonsággal törölhetik a feleslegessé vált adatokat. Az Enterprise Vault 9.0 és az Enterprise Vault Discovery Collector segítségével a cégeknek mind az IT, mind pedig a jogi osztályai hatékonyan együttműködhetnek és kockázat nélkül szabadulhatnak meg a feleslegessé vált adatoktól.” – mondta Pulai András, a Symantec vezető rendszermérnöke.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halálra gázolt a vonat egy embert Ferihegynél

Halálra gázolt a vonat egy embert Ferihegynél

Gyorsabb és olcsóbb hitelfolyósítást ígér a Bankszövetség

Gyorsabb és olcsóbb hitelfolyósítást ígér a Bankszövetség

Kész az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje

Kész az ellenzéki előválasztás pontos menetrendje