szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Jabra új headsetjével mind a három eszközről érkező hívás kényelmesen megválaszolható, vagy akár össze is...

A Jabra új headsetjével mind a három eszközről érkező hívás kényelmesen megválaszolható, vagy akár össze is kapcsolhatók.
A számítógéphez, vezetékes telefonhoz kábellel csatlakoztatható eszköz a mobiltelefonokhoz Bluetooth technológiával csatlakozik. Az üzembehelyezést követően az érintőképernyő segít az alapbeállításokban, és a hívások kezelése is kényelmes vele, bármelyik kommunikációs csatornáról is legyen szó. Az érintőképernyővel a konferenciahívások bonyolítása, vagy a hívástartás bekapcsolása is jóval egyszerűbb, mint a telefonkészüléken.

 

„A Jabrában évek óta elkötelezettek vagyunk amellett, hogy telefonbeszélgetések ne kössék le kezeinket, ne kössenek minket a munkaállomásunkhoz. Azt szeretnénk lehetővé tenni, hogy kényelmesen, a természetes helyzetben történhessenek a beszélgetések. Ez az új vezetéknélküli headset összefogja az üzleti hangkommunikációt és ergonómikus körülményeket biztosít hozzá. Használói imádják a szabadságot és zökkenőmentes működését.” – mondta Monika Ambroziak, a Jabra marketing menedzsere Budapesten.

 

Az érintőképernyő az eszköz bázisán található, ez a bázis szolgál a headset töltésére is. A Jabra vezetéknélküli technológiájának köszönhetően a bázistól 150 méterre is eltávolodhatunk és a hívások a munkaállomástól távol sem szakadnak meg. Így a bizalmas beszélgetésekhez a munkatársak visszahúzódhatnak egy-egy tárgyalóba, de akár kollégájuk munkaállomásához is átmehetnek a beszélgetés közben, ha arra van szükség.

 

A Jabra PRO 9465 használója fülére is vigyáz: a fülhallgató-rész olyan párnával érkezik, ami emlékezik viselője fülformájára, így az egész napos viselet sem megterhelő.
Még fontosabb az egyenletes hangerő, ezért a Jabra a PeakStop technológiát ezekbe a headsetekbe is beépíti, így a headset 118 dB SPL nagyságú hangcsúcsokat kiszűri, hogy azok ne károsítsák a fület. Az Intellitone technológia pedig arról gondoskodik, hogy a PRO 9465 headsetet használó munkatárs napi zajkitettségi szintje ne haladja meg a 85 dB-t.
A zajkioltó mikrofonok lehetővé teszik azt, hogy zajos, egyterű irodákban se legyen akadálya a zavartalan telefonbeszélgetéseknek. Az ilyen mikrofonnal felszerelt headsetekben digitális jelfeldolgozó processzorok (DSP-k) figyelik a környezeti zajt – és azt nem „engedik be” a beszélgetésbe, csak a headset viselőjének a hangját.
A Jabra PRO 9400-as sorozatba tartozó headsetek duó hangszóróval, monó hangszóróval, fejpánttal vagy fülön rögzülő akasztóval is elérhetők – így akár mindkét fülünket is használhatjuk a beszélgetésekhez zajos környezetben, de az egyiket szabadon is hagyhatjuk, hogy halljuk munkatársaink hangját.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az RMDSZ marad az Európai Néppárt frakciójában

Az RMDSZ marad az Európai Néppárt frakciójában

Ha az európai vállalatokon múlik, nem tudjuk megakadályozni a klímaváltozás katasztrofális következményeit

Ha az európai vállalatokon múlik, nem tudjuk megakadályozni a klímaváltozás katasztrofális következményeit

"Nincs erre jobb szövegünk?" – a rendőrség szerint nem követett el bűncselekményt Müller Cecília

"Nincs erre jobb szövegünk?" – a rendőrség szerint nem követett el bűncselekményt Müller Cecília