szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

„A Kingston CF Ultimate 600x kártyát kifejezetten a képeiket sorozatfelvétel üzemmódban készítő fényképészek számára...

„A Kingston CF Ultimate 600x kártyát kifejezetten a képeiket sorozatfelvétel üzemmódban készítő fényképészek számára fejlesztettük ki. A gyors sorozatfelvételek készítésének lehetősége a tökéletes fotó kulcsa, hiszen így a fotós nem maradhat le egy soha vissza nem térő pillanatról, legyen szó egy esküvőről vagy akár egy sporteseményről” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Örömmel tölt el bennünket, hogy a 266x Ultimate és a 133x Elite Pro memóriakártyák mellett, a CF Ultimate 600x kártyával bővíthettük tovább CompactFlash termékcsaládunkat” – folytatta Kaszál Norbert.

 

A Kingston CF Ultimate 600x 16 GB-os és 32 GB-os tárkapacitással kapható, így támogatja a nagyméretű, RAW vagy HD videó módban készített fájlokat. Összehasonlítva az UDMA Mode 6 módot támogató fényképezőgépekkel és kártyaolvasókkal, a 600x kártya írási és olvasási sebessége gyorsabb a memóriakártyák korábbi generációihoz képest. A felhasználók a memóriakártyán tárolt adataikat biztonságban tudhatják, hiszen a CF Ultimate 600x kártya tartozéka az ingyenesen letölthető MediaRECOVER adat-visszaállító szoftver is.

A Kingston CompactFlash Ultimate 600x memóriakártyáihoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. További információért látogasson el a www.kingston.com/flash weboldalra.

A Kingston CompactFlash Ultimate 600x jellemzői és műszaki adatai
Kapacitás: 16 GB, 32 GB
Méretek: 36,4 mm x 42,8 mm x 3,3 mm – CF Type I
Sebesség: 90 MB/mp olvasás, 90 MB/mp írás (a sebesség változhat a befogadó készülék és az eszköz beállításainak függvényében)
Adat-visszaállító segédprogram: a MediaRECOVER ingyenesen letölthető, adat-visszaállító szoftvere (Windows/Mac rendszerekkel kompatibilis)
Hőmérséklet működés közben: 0o – 60o C
Tárolási hőmérséklet: -20o – 85oC

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!