szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A prémium fémház gazdag, lenyűgöző hangzásvilággal teszi boldoggá tulajdonosát.

A prémium fémház gazdag, lenyűgöző hangzásvilággal teszi boldoggá tulajdonosát. A minőségi EX vertikális fülhallgatókkal azonnal élvezhető a csodás WALKMAN hangzás, amelyet a beépített digitális zajcsökkentő a külső negatív hatások 98 százalékának kiszűrésével tesz még tökéletesebbé. A tartozék adapterrel a repülőgép fedélzeti szórakoztatórendszeréhez is lehet csatlakozni, természetesen a WALKMAN által szolgáltatott digitális zajszűrés mellett.

A digitális zajszűrést és az EX fülhallgatót kiegészítendő, az S750 a Sony által kifejlesztett egyéb technológiákat is tartalmaz, mint pl. a Clear Audio, amellyel a zenei gyűjteménye még nagyobb élményt nyújt. A Clear Bass és a Clear Stereo a DSEE funkcióval együtt képes helyreállítani azokat az értékes magas frekvenciákat, amelyet a zenei tömörítés során természetszerűleg veszítünk el.

 

A tartozék “Content Transfer” szoftver által WALKMAN készülékére Windows Explorer vagy iTunes könyvtár (a DRM fájlok kivételével) tartalmát egyszerűen másolhatja át.
A Windows 7 képes a DivX és AVCHD videó formátumok konvertálására, így semmi akadálya, hogy ezek a típusok is megjelenjenek a WALKMAN kijelzőjén.

A fényes, tiszta, 5,1 cm (2”) méretű LCD kijelzőn jó minőségben jelennek meg a videók, fotók, amelyeket a széles betekintési szög tesz mások által is jól láthatóvá. A WALKMAN történetében elsőként került a TruBlack technológia alkalmazásra, amellyel a kijelző tükröződése csökkenthető, miközben a kontraszt érezhetően nő. Kül-, és beltéren egyaránt jól látható.
A WALKMAN személyre szabható a szabadon választható háttérképpel, fotóval. Ötletadónak kilenc, gyárilag telepített háttérkép közül lehet válogatni, ízlés szerint.
Keres valamit a hangulatának megfelelően? Az egyedülálló Sony megoldás siet a segítségére: a SensMe technológia a meglévő zenei gyűjteményt elemzi, s a számokat 10, különböző zenei stílus szerint csoportosítja. Így egyetlen csatornát kell kiválasztania, s saját gyűjteményéből az adott hangulatnak megfelelő válogatás hallható.

A WALKMAN S750 a zene rajongóinak további csodás szórakozási lehetőségeket kínál. A “Lyrics Sync” a kijelzőn jeleníti meg a dalszövegeket. A “Karaoke” mód lehalkítja az eredeti előadó hangját így a karaoke énekes hangja kerül előtérbe. Amennyiben gondot jelentene a számon belül hallható egyes magas vagy éppen mély hangok tiszta kiéneklése, abban az esetben a lejátszó gombbal lehet az eredeti hangzást felerősíteni, mintegy “segítségül hívni” az énekest. A WALKMAN csatlakoztatható bármely tévéhez az opcionális A/V kábellel így barátait is meghívhatja egy karaoke partira.

A WALKMAN S750 egyedülálló szolgáltatást nyújt a nyelveket tanulóknak is. A “Language Learning” funkció segítségével egy adott felvétel lassítva, az eredeti hangmagasság vagy tisztaság elvesztése nélkül, folyamatosan ismételve hallgatható vissza.
Nincs semmi érdekes a tévében? Csatlakoztassa a WALKMAN S750 készüléket a televízióhoz az opcionális A/V kábellel és élvezze a videókat kristálytiszta, 720 x 480 felbontásban.
A kivételesen hosszú akku teljesítmény akár 50 órányi zenehallgatást (10 órányi videó lejátszást) tesz lehetővé egyetlen töltéssel.

A WALKMAN S750 video MP3 lejátszó 2010 októberében jelenik meg. A legfrissebb WALKMAN hírek, képek a hivatalos Facebook oldalon érhetők el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A franciák szerint az EU sorsa forog kockán a lengyelek és a magyarok miatt

A franciák szerint az EU sorsa forog kockán a lengyelek és a magyarok miatt

Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak gyorskölcsöncége

Milliárdosnál is nagyobb veszteséget hozott össze Rogán és Habony barátainak gyorskölcsöncége

Doku360: Senki nem mondja a családban, hogy az elején hittünk a náciknak

Doku360: Senki nem mondja a családban, hogy az elején hittünk a náciknak