szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Nos, ha ilyesmikre voltuk kíváncsiak, akkor egészen mostanáig kénytelenek voltunk „guglizni”, esetleg a Youtube kusza...

 Nos, ha ilyesmikre voltuk kíváncsiak, akkor egészen mostanáig kénytelenek voltunk „guglizni”, esetleg a Youtube kusza adatbázisában turkálni és kulcsszavazni. Ennek az áldatlan állapotnak ezennel vége: megszületett ugyanis a Youtube időgép: egy olyan időgép, amelynek a segítségével egy kattintással megtalálhatunk mindent, videók formájában az 1800-as évektől napjainkig.

Az időgép, azaz a YTTM (YouTube Time Machine)  természetesen nem más, mint egy oldal  – és bár még csak alfa verzió, máris órákat lehet rajta eltölteni. Csak válasszunk a jobb oldalon található kapcsolók segítségével: amelyik témakört bekapcsolva hagyjuk, onnan kapjuk a találatokat. Amire nem vagyunk kíváncsiak, kapcsoljuk ki, és az időgép máris figyelmen kívül hagyja.

Szeretnénk megmutatni csemetéinknek, mivel játszott apu a 80-as években az ősrégi C64-es gépeken? Csak állítsuk át a „games” kapcsolót „on”-ra, majd válasszuk felül az idősávon 1980-at, és máris csőstül érkeznek a retró játékbemutatók, intrók és zenék.
Ha akarjuk, még jobban szűkíthetjük a keresést: megadhatunk konkrét éveket is: ha nem tetszik amit az időgép talált, csak kattintsunk a bal oldali „Play Another from XY year” gombra, és máris jön a következő.
Elég, ha elkezdünk retró-zenés videókat nézni, és máris azt vesszük észre, hogy repülnek az órák… Milyen kár, hogy előre nem lehet tekerni az idővonalon!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Youtube videók: egészen másképp

Legyőzhetetlennek tűnő konkurenciája akadt a televíziónak: egyre több felmérés utal arra, hogy a mai fiatalok, amikor...

Egyházi fenntartásba kerülhet a szántódpusztai majorság

Egyházi fenntartásba kerülhet a szántódpusztai majorság

Hogyan segíthet a mellrák felismerésében egy algoritmus?

Hogyan segíthet a mellrák felismerésében egy algoritmus?

Két különböző vakcina oltási kombinációját vizsgálják Spanyolországban

Két különböző vakcina oltási kombinációját vizsgálják Spanyolországban