szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Kétségtelen, hogy fontos, milyen munkakörnyezetben dolgozik az ember, és ez bizony a számítógépen használt rendszer...

Kétségtelen, hogy fontos, milyen munkakörnyezetben dolgozik az ember, és ez bizony a számítógépen használt rendszer felületére is vonatkozik. A Windows XP már túl van a tízedik szülinapján, szóval nem éppen modern a felülete, a Windows 7 annál csilivilibb, de skinezni ezt is csak a rendszerfájlok cseréjével, módosításával lehet, az ingyen letölthető Windows 7 témák valójában csak az eredeti Aero felületet színezik át, illetve lecserélik a hátteret, a hangokat, esetleg az egérkurzort.

De mindez így van jól? Vagy érdemes kicsit kockáztatni, és lecserélni a Windows megjelenését valami egészen másra? Esetleg csak bizonyos részeit tupírozni? Érdemes bevetni a Dock-utánzatokat, a temérdek widgetet, az Intéző kiegészítőit, amelyek nemcsak felületi kezelést, de funkcióbeli változásokat is hoznak a rendszerbe? Önök használnak ilyen módosításokat?
Ezen a héten arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink átszabják-e a Windowsukat különféle felületi és funkcióbeli kiegészítőkkel, és ha igen, meddig mennek el? Rainmeter? Google Desktop? Teljes OS X-é alakítás?
Lehet szavazni! A cikk alatt a Kapcsoló anyagokban pedig összegyűjtöttünk egy halom témába vágó korábbi cikket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
12 féldisznó, 31 ezer okostelefon – így telt a Black Friday az eMAG-nál

12 féldisznó, 31 ezer okostelefon – így telt a Black Friday az eMAG-nál

Pár hónapon belül két új központot is kapott a magyar hírszerzés

Pár hónapon belül két új központot is kapott a magyar hírszerzés

WHO-főigazgató a koronavírusról: Egyre több a fény a sötét alagút végén

WHO-főigazgató a koronavírusról: Egyre több a fény a sötét alagút végén