szerző:
techline.hu

Az LG Optimus 7 a Microsoft új operációs rendszerére, a Windows Phone 7-re épül, amely az okostelefonok új korszakát...

Az LG Optimus 7 a Microsoft új operációs rendszerére, a Windows Phone 7-re épül, amely az okostelefonok új korszakát nyitja meg, és új élménnyel gazdagítja a mobilozást.
Az LG Optimus 7 az LG és a Microsoft okostelefonokat érintő közös munkájának eredménye, amely a Windows Phone 7 élményét a kizárólag az LG készülékein elérhető egyedi funkciókkal ötvözi. Ilyen a DLNA-alapú Play To, az Augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazás, amelyek a mozaikszerű kezelőfelületről, illetve a tematikus menükből érhetők el.

 

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az LG az elsők között vezeti be Windows Phone 7 operációs rendszerű mobiltelefonját, mindezt szoros együttműködésben a Microsofttal. Az LG Optimus 7 célja, hogy a Windows Phone 7 segítségével kielégítse a felhasználók okostelefonok iránt támasztott legmagasabb igényeit is. Az LG Optimus 7 egy olyan teljes érintőképernyős okostelefon, amely lehetővé teszi a számos funkció lehető legegyszerűbb kezelését és használatát” – mondta el Sang Yong Lee, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Andy Lees, a Microsoft mobilkommunikációs üzletágának elnöke így nyilatkozott: „Nagy lelkesedéssel tölt el bennünket, hogy az LG-vel dolgozhatunk együtt. A Windows Phone 7 célja, hogy a felhasználók számára a legfontosabb funkciókat egyetlen készülékbe integrálja, és az LG kiemelt partnerként dolgozik azon, hogy ezt az élményt világszerte valóra váltsa.”

„A mobilkommunikáció a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő iparága. Az idei második negyedévben másfélszer annyi okostelefon fogyott szerte a világon, mint egy évvel korábban, ezért üzletileg igen fontos, és a Vodafone sikerének is az egyik kulcsa az, hogy a választás lehetőségét megadja felhasználóinak az okostelefon platformok tekintetében. A Vodafone kiváló minőségű mobiladat hálózattal rendelkezik ma Magyarországon, így minden adott ahhoz, hogy az okostelefonokat választó ügyfeleink számára is páratlan élményt nyújtsunk. Úgy látjuk, hogy a Windows Phone 7 – és az egyik első ilyen operációs rendszerű készülék, a hazánkban október 21-től elsőként a Vodafone-nál elérhető LG Optimus 7 – jelentős sikereket érhet el a piacon az igényes fogyasztók körében, köszönhetően az egyedi, stílusos dizájnnak, a különleges alkalmazásoknak és a könnyű kezelhetőségnek" – mondta Podhorányi László a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese.

Az LG Optimus 7 áttörést jelent a mobilszórakoztatás területén, azáltal hogy a mobiltelefon válik a digitális életstílus középpontjává. A Play To funkciónak, ennek a kizárólag az LG Optimus 7 okostelefonokon kínált DLNA-alapú multimédiás megosztási technológiának köszönhetően a felhasználóknak rendkívül egyszerű fájlmegosztási élményben lehet részük. Az LG vezető szerepet játszik a DLNA technológia fejlesztése terén, amelynek keretén belül egyszerű és intuitív beállításokkal teszi lehetővé e funkció elérését. A Play To funkció multimédiás fájlok megosztását teszi lehetővé más digitális eszközökkel.

Szintén egyedi, kizárólag az LG Optimus 7 készüléken elérhető funkció a ScanSearch, egy úgynevezett Augmented reality (kiterjesztett valóság) alkalmazás, amely a felhasználókat összeköti az információgazdag környezettel: vásárlással, éttermekkel, időjárással, szórakozási lehetőségekkel és bankügyekkel kapcsolatos valós idejű információkhoz férhetnek hozzá, ily módon integrálva az online és offline világot.

A Microsoft népszerű Xbox LIVE szolgáltatásával a felhasználók a szórakoztatóelektronika új korszakát élvezhetik majd a későbbiekben. A leendő Optimus 7 tulajdonosok közvetlenül férhetnek hozzá kedvenc játékaikhoz, ekképpen egyesítve szórakoztatóelektronikai eszközeiket a kényelmesebb szórakozás céljából.

A készülék kamerája 720p felbontásban és HD minőségben vesz fel és játszik le mozgóképet, ráadásul a 16:9 képarányban rögzített felvételeket, így a TV-n is kiváló minőségben jeleníti meg.
A fejlett 5 megapixeles kamera az LG különböző technológiai fejlesztéseinek eredményét kínálja, így például az Intelligent Shot-ot, amelynek segítségével a felhasználók a fényképezőgép beállításainak módosítása nélkül készíthetik el a tökéletes képet, valamint a Panoramic Mode-ot, amellyel teljes, 360 fokos tájkép illeszthető össze.

A Windows Phone 7 a folyamatosan frissülő mozaikikonok segítségével a kezdőképernyő új megközelítését kínálja, amely egyszerűbb hozzáférést biztosít a felhasználók számára a fontos alkalmazásokhoz, illetve az interneten található információkhoz és szolgáltatásokhoz. Az operációs rendszer 6 úgynevezett hub-ja – People, Pictures, Games, Music + Video, Marketplace és Office – az információt újszerű módon szervezi az okostelefonon, egy csoportba gyűjtve az összes kapcsolódó alkalmazást, szolgáltatást és tartalmat.

Az LG Optimus 7 3,8 inches 800 x 480 pixel felbontású WVGA LCD kijelzője megfelelő méretű a kényelmes webböngészéshez. A bőséges, 16 GB belső memória több száz MP3-fájl, több órányi videó, illetve számtalan alkalmazás tárolására alkalmas. Sőt, a kivételesen nagy, 1500 mAh kapacitású cserélhető akkumulátorral órákon át lehet az interneten barangolni, elektronikus könyveket olvasni, valamint játszani.

Az LG Optimus 7 tökéletes társ azok számára is, akik a Windows Phone 7 által biztosított Office-élményt kiaknázva a beépített Microsoft Word Mobile, Microsoft PowerPoint Mobile, OneNote Mobile és Excel Mobile funkciókat szeretnék élvezni.

Az LG Optimus 7 az egész világon elérhető lesz, először Európában és Ázsiában október 21-től.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Kishantos-ügy: „Az ellenünk küldött kopaszok bérét is velünk akarják megfizettetni”

Kishantos-ügy: „Az ellenünk küldött kopaszok bérét is velünk akarják megfizettetni”

Sört és hangrendszert rejtegettek a lovaskocsijukban az amisok – elszaladtak a rendőrök elől

Sört és hangrendszert rejtegettek a lovaskocsijukban az amisok – elszaladtak a rendőrök elől

Tüntetéssel várják az új ombudsmant az első hivatali napján

Tüntetéssel várják az új ombudsmant az első hivatali napján

Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni

Snowden azt állítja, az oroszok megpróbálták beszervezni

Már a rudabányai ősmajom is tudhatott felegyenesedve járni

Már a rudabányai ősmajom is tudhatott felegyenesedve járni

Idén eddig 69 gyereket ütöttek el gyalogátkelőn

Idén eddig 69 gyereket ütöttek el gyalogátkelőn