szerző:
techline.hu

A MAX konferencián az Adobe a Flash Platform és a HTML5-szerkesztés olyan fejlesztéseit mutatja be, amelyek segítik a...

A MAX konferencián az Adobe a Flash Platform és a HTML5-szerkesztés olyan fejlesztéseit mutatja be, amelyek segítik a tervezőket, a fejlesztőket és a tartalomtulajdonosokat abban, hogy a tartózkodási helyüktől függetlenül szoros kapcsolatot alakítsanak ki a vásárlókkal, ötleteiket és márkaarculatukat pedig a formátumtól, a képernyőmérettől és a terjesztési csatornától függetlenül új módon fejezzék ki. A vállalat számos vendég részvételével ismerteti a partnerkezdeményezésekkel kapcsolatos újdonságokat, a nyitóbeszéd során meglepetésekről lebbenti fel a fátylat, és bejelenti az Adobe AIR 2.5 platform kibővítését az Android-alapú intelligens telefonokra, táblaszámítógépekre és televíziókészülékekre, a BlackBerry táblaszámítógépre, illetve az iOS rendszerre és a Samsung SmartTV operációs rendszerekre. Az Adobe AIR kínálja a leghatékonyabb módot arra, hogy a több mint hárommillió Flash-fejlesztő elkészítse, közvetítse és értékesítse a gazdag, többplatformos mobil alkalmazásokat.

A MAX konferencia keretében kerül bejelentésre az Adobe AIR 2.5 megjelenése a televíziókészülékekre, táblaszámítógépekre, intelligens telefonokra és asztali számítógépek operációs rendszereire. Az Adobe Flash Platform kulcselemeként az AIR-alkalmazás lehetővé teszi önálló alkalmazások létrehozását és kiadását több eszközre és platformra a már meglévő kód használatával. Az Adobe AIR mostantól fogva támogatja az Android™, az iOS és a BlackBerry Tablet OS rendszerű intelligens telefonokat és táblaszámítógépeket, valamint a Windows, Macintosh és Linux operációs rendszert futtató asztali számítógépeket. Elsőként a Samsung SmartTV eszközei fogják gyárilag tartalmazni az Adobe AIR 2.5 szoftvert. Emellett az Acer, a HTC, a Motorola, a RIM és a Samsung és más gyártók is várhatóan gyárilag telepíteni fogják a programot az év további részében, illetve 2011 elején kiadott intelligens telefonjaikra és egyéb eszközeikre.

Az Adobe AIR segítségével a fejlesztők ismerős eszközökkel (például Adobe Flash Professional CS5, Adobe Flash Builder és Flex használatával) hozhatnak létre önálló alkalmazásokat. Már több száz ilyen alkalmazás érhető el az Android Market, az Intel AppUp Center és az Apple App Store kínálatában. Az AIR 2.5 mellett az Adobe bemutatta új Adobe InMarket szolgáltatását, amely használatával a fejlesztők egyszerűen terjeszthetik és értékesíthetik alkalmazásaikat a különböző alkalmazásboltokban az Acer, az Intel és más gyártók eszközeire. Az Adobe InMarket a rendszer terhelése nélkül fut a háttérben és lehetővé teszi a végfelhasználók számára az alkalmazások az online áruházból való közvetlen letöltését.

Ugyancsak a MAX konferencián kerül bejelentésre az Adobe Digital Publishing Suite szoftvercsomag, amely számos azonnal használatba vehető üzemeltetett szolgáltatást és megjelenítő technológiát biztosít a kiadóknak a digitális tartalmak létrehozásához, közzétételéhez, optimalizálásához, valamint a tartalomforgalmazókon és a vezető mobil piactereken keresztüli közvetlen fogyasztói értékesítéséhez. Az Adobe Creative Suite és az Adobe InDesign CS5 szoftverek alapjaira épülő Digital Publishing Suite lehetővé teszi innovatív, a kiadó márkanevéhez kötődő olvasói élmények megtervezését és terjesztését, továbbá rugalmas kereskedelmi modelleket és átfogó elemzési jelentéseket biztosít.

 

Az InDesign CS5, a PDF, a HTML5 és a Digital Publishing Suite segítségével a kiadók hatékonyan hozhatnak létre rögzített és adaptív elrendezéseket, natív módon építhetik ki az interaktivitás új szintjeit közvetlenül az InDesign alkalmazásban, terjeszthetik és értékesíthetik digitális kiadásaikat, valamint a szerkesztőségi és hirdetési tartalmakat egy átfogó, teljes digitális közzétételi munkafolyamattá varázsolhatják.

Az Adobe LiveCycle Enterprise Suite 2.5 (ES2.5) elérhetősége, amely tovább bővíti a vállalat kiváló ügyfélélmény biztosítását célzó megoldásainak kínálatát ugyancsak a konferencián kerül bejelentésre. A LiveCycle ES2.5 új képességei közé tartoznak a vállalati mobilitási megoldások, amelyek az alkalmazások fejlettebb többképernyős közzétételére használhatók; a vállalati gazdag internetes alkalmazások (RIA-k) felépítésére szolgáló továbbfejlesztett keretrendszer és a valós idejű együttműködés, amely képessé teszi a szervezeteket, hogy az ügyfelekkel és a lakossággal jelentőségteljesebb, személyesebb módon kommunikáljanak. Az Adobe emellett bejelent három olyan következő generációs Solution Accelerator eszközt, amely az ügyfélélmény gyors fejlesztését célzó szervezetek munkáját könnyíti meg.
Correspondence Management Solution Accelerator: lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára, hogy dinamikusan hozzanak létre személyre szabott kommunikációt az előzetesen jóváhagyott elrendezések és tartalmak használatával, hogy következetes, kiváló minőségű ügyfélkapcsolatot biztosítsanak, például egy személyre szabott követelésértesítést.
Interactive Statements Solution Accelerator: az ügyfeleket olyan kommunikációs megoldással köti le, amely a személyre szabott gazdag internetes alkalmazások hatékonyságát biztonságos PDF formátumba ágyazva kínálja. Ilyen megoldás lehet a számlakimutatás, a távközlési számla vagy az elektronikus számlázás.
Managed Review & Approval Solution Accelerator: többrésztvevős tartalomellenőrzési folyamatok kialakítását teszi lehetővé.
 
Az Adobe az ügyfélélmény-kezelési megoldások további fejlesztését tervezi a Day Software felvásárlásával. A vállalat várakozásai szerint dinamikus és közösségi tartalomkezelési megoldásokkal, valamint mérési, elemzési és megjelenítési eszközökkel bővülhetnek a LiveCycle jövőbeli verziói, amely ezáltal az ügyfélélmény megteremtésének, terjesztésének és optimalizálásának platformjává válhat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Milliárdos jogdíjat kaptak a dalszerzők

Milliárdos jogdíjat kaptak a dalszerzők

Minden kórházban ellenőrzik az ólommellények állapotát

Minden kórházban ellenőrzik az ólommellények állapotát

Nem is kell nyelvtudás: kitalált valamit a Google, hogy a fordítója még tökéletesebb legyen

Nem is kell nyelvtudás: kitalált valamit a Google, hogy a fordítója még tökéletesebb legyen

A John Wick 3. véget vetett a Bosszúállók egyeduralmának

A John Wick 3. véget vetett a Bosszúállók egyeduralmának

Az oroszok már a NATO-ban vannak

Az oroszok már a NATO-ban vannak

Gyerekekre veszélyes bébijárműveket vontak ki a forgalomból

Gyerekekre veszélyes bébijárműveket vontak ki a forgalomból