szerző:
techline.hu

Az Android 2.

Az Android 2.2 operációs rendszerre épülő táblagép azoknak készült, akik folyamatosan úton vannak és pörgős életvitelükből adódóan kiemelten fontos számukra a mobilitás és az állandó internetes kapcsolat.

Teljesítmény és multimédia
A Samsung GALAXY Tab mobiltelefon és laptop egyben, zsebnaptár méretben. A 7”-os TFT-LCD kijelzője lehetővé teszi filmek, fényképek nézegetését, e-könyvek olvasását, sőt, dokumentumok megosztását - akár útközben is. A tökéletesen méretezett kijelzőn folyamatosan kommunikálhatunk e-mail, normál telefon- vagy videóhívás, SMS és MMS üzenetek révén, valamint kapcsolódhatunk a közösségi oldalakhoz is. A készülék támogatja a legújabb Adobe Flash Player 10.1 verziót, így bármely videó vagy Flash-es weboldal is gyorsan, hibamentesen megjeleníthető. 

A pehelykönnyű, mindössze 380 grammos készüléket bárhová magunkkal vihetjük; karcsú alakja, kiváló arányú formája biztosítja, hogy kényelmesen beleférjen a tenyerünkbe. A rendkívül kompakt gép zsebre tehető, és mindössze 11,98 mm vastag.

Multifunkcionalitás a maximumon
A 3G/HSPA kapcsolattal, 802.11n Wi-Fi-vel és Bluetooth® 3.0-val rendelkező Samsung GALAXY Tab teljesen új lehetőségeket kínál a mobilkommunikáció terén. A világ bármely pontján egyetlen érintéssel egy egész konferenciát kezdeményezhetünk: a 7”-os kijelzőn videokonferencia-hívással egyszerre láthatjuk az összes résztvevőt. A Samsung GALAXY Tab a telefonálásnak is sokoldalú eszköze: az asztalon kihangosítva használhatjuk telefonként, útközben pedig a vezetékes vagy Bluetooth fejhallgatóval mobiltelefonként működik.
Az 1,0 GHz-es Cortex A8 alkalmazás processzorral működtetett készülék hatalmas teljesítményre képes, bárhol, bármikor. A HD felbontású videó tartalmakat számos multimédia formátumban (pl.: DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264) lejátssza, és ezzel jelentősen kiterjeszti a szórakoztatás határait.
A készülék előlapi kamerája lehetővé teszi a videotelefonálást 3G-n keresztül, a hátsó kamera pedig fényképek és videók felvételét biztosítja. Mivel az online tartalmak mennyisége hihetetlen gyorsasággal nő, a Samsung GALAXY Tab remek hordozható eszköz minden olyan élethelyzetre, amikor fontos az állandó internetes kapcsolat.  A GALAXY Tab segítségével képeinket, videóinkat és zenéinket a DLNA szabványú kapcsolattal rendelkező tévével, asztali vagy hordozható számítógéppel is megoszthatjuk.

A HUB-ok világa
Multimédiás tartalmak és minél szélesebb körű információk eléréséhez a Samsung vadonatúj alkalmazásokat fejlesztett táblagépére, ezen felül kapcsolatrendszerünk átláthatóságát és könnyű kezelését tette lehetővé innovatív megoldásaival.

A Readers Hub egy olyan egyedülálló, elektronikus tartalmak olvasására készült alkalmazás, amelynek révén egy hatalmas digitális könyvtár válik könnyedén elérhetővé a felhasználó számára, a klasszikus irodalomtól kezdve a szakirodalmon át a legújabb bestsellerekig. Magyarországon egyelőre angol nyelvű könyvek és magyar nyelvű napilapok és magazinok lesznek elérhetõek.
A Social Hub a felhasználó kapcsolatrendszerének átlátható szervezését és szinkronizálását segíti. Egyetlen felületen láthatjuk az emaileket, sms-eket, chat üzeneteket és közösségi fiókokat, így egyszerre több emberrel, több csatornán gyorsabban tartható a kapcsolat.

„A piacnak ez az új területe hatalmas fejlődés előtt áll. A Samsung GALAXY Tab egyedülálló és továbbmutató megoldást kínál ezen a piacon, válaszolva az egyre növekvő felhasználó igényekre, amelyek a korlátlan lehetőségeket keresik a kommunikációban és a technológia nyújtotta előnyökben egyaránt.” - nyilatkozta JK Shin, a Samsung Electronics mobilkommunikáció üzletág elnöke és igazgatója a GALAXY Tab „világpremierjén”, a 2010 szeptemberében Berlinben megrendezésre került IFÁ-n. „Úgy gondoljuk, hogy az „intelligens médiaeszközökhöz” kapcsolódó fejlesztéseknek még csak az elején tartunk.”- tette hozzá a mobilkommunikációs szakember.

A Samsung Galaxy Tab elsőként a legnagyobb hazai mobilszolgáltatónál, a T-Mobile-nál kapható majd.

„Nagyon örülünk, hogy az internetezési szokásokat jelentősen átalakító eszközök körét az okostelefonok után táblagépekkel egészíthetjük ki. Így az új és vonzó mobileszközök terén a T-Mobile továbbra is széles választékot biztosíthat ügyfeleinek. A Samsung Galaxy Tab az első táblagép lesz a kínálatunkban, és a készülék sokoldalú képességei szélessávú hálózatunk segítségével munka és szórakozás esetén egyaránt teljes mértékben kihasználhatók” – hangsúlyozta a termék bevezetése kapcsán Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Kínos baki a YouTube-tól: több mint száz világcég hirdetései futnak a klímatagadó videók alatt

Kínos baki a YouTube-tól: több mint száz világcég hirdetései futnak a klímatagadó videók alatt

Hogyan neveljünk függőségre hajlamos gyermeket/felnőttet?

Hogyan neveljünk függőségre hajlamos gyermeket/felnőttet?

Mégis vannak amerikai sérültjei a múlt heti iráni légicsapásnak

Mégis vannak amerikai sérültjei a múlt heti iráni légicsapásnak

Tuningolt Volkswagen Transporterrel gyorsabban megy a munka is?

Tuningolt Volkswagen Transporterrel gyorsabban megy a munka is?

Össze akarják vonni a Bajcsy-Zsilinszky Kórházat a Péterfyvel?

Össze akarják vonni a Bajcsy-Zsilinszky Kórházat a Péterfyvel?

Hőkamerával, drónnal és radarral is védik a magyar határt

Hőkamerával, drónnal és radarral is védik a magyar határt