szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A "hagyományos" irány a böngészőben való megjelentetés.

A "hagyományos" irány a böngészőben való megjelentetés. Ennek korlátait, a különböző böngészők közti kompatibilitási problémákat, a mobilos böngészők korlátozott lehetőségeit valamennyien jól ismerjük.

Az iPhone megjelenése óta a hírek terjesztésének új sztárja az "app", vagyis az ingyen, vagy pénzért letölthető, kifejezetten az adott kiadvány megjelenítésére szolgáló alkalmazás. A hír-alkalmazások ellenőrzött megjelenést, a készülék lehetőségeihez szabott újfajta navigációt kínálnak. Nem is lenne velük különös baj, ha nem jelennek meg a táblagépek, illetve az alternatív mobil platformok (Android, Windows Phone 7). Többféle, egymással nem kompatibilis platformra fejleszteni drága, a legtöbb újságban nincs annyi pénzt, hogy a költségeket kitermelje.

A cikk folytatását a HVG Médiablogján olvashatják el, itt >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Maszkokat, köpenyeket, kesztyűket is tárol majd nálunk az unió

Maszkokat, köpenyeket, kesztyűket is tárol majd nálunk az unió

Jamie Oliver új éttermet hoz Budapestre

Jamie Oliver új éttermet hoz Budapestre

Így forgatja fel Budapest közlekedését az Európai Szuperkupa

Így forgatja fel Budapest közlekedését az Európai Szuperkupa