szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Tolongás a boltokban, kifogyott árukészlet: már kapható a Microsoft kamerás mozgásérzékelője, amelynek segítségével saját testünkkel irányíthatjuk az erre alkalmas játékokat. A megjelenés napján most választ is kapunk minden érdekes kérdésre, még a legfurcsábbakra is.

A hivatalos bejelentés óta nagy várakozás előzte meg a Microsoft Kinect érkezését, amelyről korábban mi is részletesen beszámoltunk. A Kinect lényege - amolyan gyors ismétlés következik - egy kamerás mozgásérzékelő rendszer, amely képes testünk mozgását leképezve irányítani a játékot, a beépített mikrofon segítségével pedig hangparancsokat is adhatunk mostantól az Xbox 360-nak. A kamerával együtt több játék is érkezik (10 ezer forint körüli áron), de nemcsak ezeket, hanem magát a gép menüjét is irányíthatjuk mozgással vagy hanggal, saját játékosprofilunkat pedig arcfelismeréssel aktiválhatjuk.

A videókat és a folytatást ide kattintva nézheti meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gillian Anderson volt a legkellemetlenebb időzónában a Golden Globe-on

Gillian Anderson volt a legkellemetlenebb időzónában a Golden Globe-on

Közölnie kell az Apple-nek, mennyire lehet javítani az eszközeit

Közölnie kell az Apple-nek, mennyire lehet javítani az eszközeit

Ismét emelkedik a benzin és a gázolja ára

Ismét emelkedik a benzin és a gázolja ára