szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Update 2010.12.03.

Update 2010.12.03.: Sajnos a programot időközben fizetőssé tették, így bár a funkciói nem változtak, használata már nem ingyenes!

Tényleg rengeteg alkalmazás és online szolgáltatás foglalkozik a témával, hiszen a Youtube nemcsak a videók, hanem a zenék kifogyhatatlan tárháza is. Korábban mutattunk már számtalan megoldást (lásd itt vagy itt) arra, hogy miként lehet az online megosztott videókból kinyerni a hangot, hogy azt azután magunkkal vihessük hordozható lejátszónkon. Ezúttal ismét egy ilyen programot mutatunk, ám előtte azért még felhívnánk a figyelmet arra, hogy ha nem akarunk minden dalt egyenként letölteni és offline hallgatni, akkor azért akadnak megoldások online zenehallgatásra is, Youtube alapokon, amelyekről például itt is írtunk.
De térjünk a tárgyra! A Youtube Mp3 Downloader neve egy kicsit megtévesztő, ugyanis a programmal nem csak és kizárólag MP3 formátumban tölthetünk le Youtube anyagokat, hanem akár videóként is (át is konvertálja azokat az áhított formátumra).

Viszont a program a zenék letöltését is kétségtelenül egyszerűvé teszi, így erre a célra abszolút jó választás lehet. Használata egyszerű, csak bemásoljuk neki a vágólapról az adott videó linkjét, vagy rádobjuk azt az ablakára a böngészőből (van egy apró, a többi ablak fölött lebegő kis linkgyűjtő ikon is, amikor fut a program, amely állandóan kéznél lehet e célra), kiválasztjuk, hogy csak a hangra van szükségünk mp3 formátumban (választható a minőség is, bár azért a Youtube-on nem minden zenei klip hangminősége kristálytiszta), és már indul is a letöltés.
Egyszerre több videó zenéinek letöltését is rábízhatjuk a programra, ilyenkor a listája alapján szép egymásutánban letöltögeti, amivel megbíztuk.

A tesztek során nálunk mindennel megbirkózott a program, és bár igazán többletfunkciót nem nyújt a korábban bemutatott (lásd a Kapcsolódó anyagok linkeket a cikk alatt) megoldásokhoz képest, a folyamatosan elérhető linkgyűjtő például egy igen praktikus funkció benne, és a drag and drop funkció használata is nagyon leegyszerűsíti a letöltést.
Szóval ha valaki még nem kötelezte el magát egy másik alkalmazás mellett erre a célra, esetleg érdemes a Youtube Mp3 Downloaderre is vetnie egy pillantást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Youtube videók: egészen másképp

Legyőzhetetlennek tűnő konkurenciája akadt a televíziónak: egyre több felmérés utal arra, hogy a mai fiatalok, amikor...

techline.hu Tech

Diszkózzon Youtube-zenékkel!

Egyre megszokottabb, hogy bulikon, társas összejöveteleken már nem is CD-játszó, hanem számítógép szolgáltatja a zenét.

Pikó András a koronavírus után: Politikai piszkálódásokra már oda sem figyelek

Pikó András a koronavírus után: Politikai piszkálódásokra már oda sem figyelek

Egészségügyi ellátás külföldön, egyetemistaként – erre kell odafigyelni

Egészségügyi ellátás külföldön, egyetemistaként – erre kell odafigyelni

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek