szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Offshore webszerverek - törvényen kívül, olcsónAz offshore divatos kifejezés mostanában, igaz, a legtöbben negatív...

Offshore webszerverek - törvényen kívül, olcsón
Az offshore divatos kifejezés mostanában, igaz, a legtöbben negatív értelemben gondolunk az ilyen megoldásokra. A negatív felhang okai főleg az adó-kikerülési ügyeskedések, és a hírekben látható „ravasz milliárdosok”. De mi a helyzet az offshore webszerverekkel?
Tovább a cikkhez >>>

Vonalas helyett olcsó IP telefon, alig pár perc alatt
Beszéljen nyugodtan, és telefonálás közben ne gondoljon arra, hogy milyen magas lesz a hó végi számla, ha a naponta többször is felhívja Angliában tanuló gyermekét, amerikai üzletfelét vagy vidéki rokonát.
Tovább a cikkhez >>>

Samsung Galaxy Tab: majdnem tökéletes
Az elmúlt héten a Samsung Galaxy Tab névre keresztelt kis táblagépe járt a szerkesztőségünkben, így megragadtuk az alkalmat, hogy alaposan megnyúzzuk, és azután megosszuk a tapasztalatokat.
Tovább a cikkhez >>>

A 10 legrosszabb, legidegesítőbb felhasználói szokás
Letöröltem egy fájlt véletlenül, vissza kellene szerezni – hívja a rendszergazdát a felhasználó. Semmi gond, nézzük meg a Lomtárban – mondja a szakember, mire a felhasználó közli, hogy ő Total Commanderben törölt, mert az olvasta úgy biztonságos.
Tovább a cikkhez >>>

Mi lesz veled, e-könyv?
Az Apple iPadjének megjelenése vitathatatlan lökést adott az elektronikus formátumú könyvek, vagyis az e-bookok, e-könyvek terjedésének. Miközben az amerikai siker garantáltnak látszik, a magyar még várat magára.
Tovább a cikkhez >>>

Amikor félresikerül - a legviccesebb CAPTCHA verziók
Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart – ez a rövid és frappáns eredetije a CAPTCHA betűszónak. Néha azonban ezek a kis ellenőrzőkódok megőrülnek, és érdekes eseteket produkálnak.
Tovább a cikkhez >>>

Instapapír – webezz most, olvassd el később
Az Instapaper remek szolgáltatást nyújt, ráadásul egyszerűen és ingyenesen. Sokszor megesett velünk, hogy érdekelt egy cikk vagy weboldal, de nem volt időnk rögtön elolvasni ás átnézni?
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!