szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Minden a neten, nem kell szoftver – adja tudtunkra a mougg.

Minden a neten, nem kell szoftver – adja tudtunkra a mougg.com weboldal, hozzátéve, miért is lenne ez másképp, hiszen a számítógépre telepített szoftver immár kiment a divatból, és az olyan alkalmazások korát éljük, amelyek valahol a neten ücsörögnek, és böngészőnkön keresztül érhetjük el őket. Ennek pedig óriási az előnye, hiszen nem vagyunk helyhez és géphez kötve, csupán internet-hozzáférés kell és persze egy böngésző.
S hogy ezek nem csupán üres szavak, azt a mougg.com rögtön egy remek alkalmazással szemlélteti, amelynek köszönhetően felhőbe helyezhetjük kedvenc zenéinket. A felhő (cloud) ezúttal a világhálót jelenti, és arra utal, hogy nem látszik, hol és hogyan tárolódnak a zenéink (végül is ez igazán mindegy), viszont bármikor és bárhonnan elérhetjük őket.

1 GB-nyi tárhely várja kedvenc zenéinket

Hogy a mougg.com szolgáltatást igénybe vehessük, szükség lesz egy ingyenes regisztrációra (név, e-mail cím, jelszó megadása), amiért cserébe 1 GB-nyi tárhelyet kapunk, ekkora helyen pedig jó pár zeneszám elfér.
Az oldalra fellépve a „welcome” üzenet fogad, ami kissé idegesítő ugyan, de szerencsére a megszokott „magnógombokat” használva, gyorsan le is állíthatjuk.
Ezután kezdődhet zenéink feltöltése, az upload gombra kattintva. A szokott módon kereshetünk mappáinkban, s ha megtaláltuk az eltárolandókat, egyetlen gombnyomásra indul a feltöltés, ami meglepően gyorsan le is zajlik.

Viszonylag gyorsan felkerülnek a dalok

A számítógépünkön tárolt zeneszámok adataiból kiindulva az oldal feljegyzi az előadót, sőt a zenék stílusát is.

Ha legközelebb fellépünk az oldalra, már hallgathatjuk is a jobbnál jobb számokat

Ha végeztünk a feltöltéssel zárjuk be z oldalt, hiszen készen vagyunk. A továbbiakban pedig, akárhol is lennénk, elég fellépni a mougg.com oldalra, belépni e-mail címünkkel és jelszavunkkal, és máris elérjük kedvenc számainkat, amelyekhez természetesen bármikor további zenéket is adhatunk.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjelent a rendelet: este fél 10-ig lehetnek majd nyitva a teraszok, védettségi igazolványt egyelőre nem írtak elő

Megjelent a rendelet: este fél 10-ig lehetnek majd nyitva a teraszok, védettségi igazolványt egyelőre nem írtak elő

Alsónadrágásás, szúnyogfigyelés, digitális játék – ezzel is előrevihetjük a tudományt

Alsónadrágásás, szúnyogfigyelés, digitális játék – ezzel is előrevihetjük a tudományt

60 milliárd forintot tesz fel az Apple egy célra: hogy több fát ültessenek

60 milliárd forintot tesz fel az Apple egy célra: hogy több fát ültessenek