szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A feketén vagy fehéren csillogó áramvonalas, minimalista forma bármilyen MacBookhoz, Mac Minihez vagy iMac-hez passzol.

A feketén vagy fehéren csillogó áramvonalas, minimalista forma bármilyen MacBookhoz, Mac Minihez vagy iMac-hez passzol. A FW800 és szupergyors USB 3.0 csatlakozóval ellátott változat HFS+ fájlrendszerrel érkezik, de a PC felhasználók számára elérhető egy USB 3.0 interfésszel ellátott FAT32 fájlrendszerű változat is. Már mindkét modell kapható 500 GB kapacitással, az 1 TB-os verzió pedig 2011 elején lesz elérhető.

 

Áramvonalas, minimalista design, fekete vagy fehér színben
A Verbatim Store ‘n’ Go Mac hordozható merevlemez mindkét változata 500 GB tárolókapacitással rendelkezik, de 2011 első negyedévétől 1 TB-os kapacitással is elérhetőek lesznek. A szupergyors USB 3.0 csatlakozó akár tízszer gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé mint az USB 2.0. A kifejezetten Mac-es változat az USB 3.0 port mellett FireWire 800 porttal is rendelkezik. Ez a kombinált változat HFS+ fájlrendszerre van formattálva, és zökkenőmentesen használható az Apple Time Machine adatmentő szoftverrel.

Ismerős csomagolás...

 

Esztétikus kivitel
Ezek a merevlemez minden szempontból a Mac-es közösség igényeinek figyelembevételével készültek. Stílusos megjelenése igazán illik a Mac számítógépek eleganciájához, ezért tökéletes választás azok számára, akik a funkcionalitás mellett a formatervezést is fontosnak tartják. - mondta el Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA HDD üzletágának üzletfejlesztési menedzsere.

 

Beépített energiatakarékosság
Mindkét Verbatim Store ‘n’ Go Mac hordozható merevlemez tartalmazza a ZÖLD GOMB alkalmazást, amely csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: a felhasználó által előre programozott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsolja a Verbatim Store `n` Go meghajtót, de ugyanez az asztalon található ZÖLD GOMB-ra kattintva manuálisan is megtehető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autóroncsot fogtak a forgalomban a szolnoki rendőrök

Autóroncsot fogtak a forgalomban a szolnoki rendőrök

Altábornagy lett a TEK főigazgatója is

Altábornagy lett a TEK főigazgatója is

Ukrán külügyminiszter a HVG-nek: Túl vagyunk a jégkorszakon Magyarországgal

Ukrán külügyminiszter a HVG-nek: Túl vagyunk a jégkorszakon Magyarországgal