szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Document Extractor fantázianévre hallgató koncepciót elnézve, ugyanez ötlik eszünkbe: ez annyira egyértelmű és...

 A Document Extractor fantázianévre hallgató koncepciót elnézve, ugyanez ötlik eszünkbe: ez annyira egyértelmű és logikus, miért nem valósította meg eddig senki ezt a remek találmányt?

Byeong Min Choe találmánya egyesíti a monitor, a nyomtató és a szkenner funkcióit. Napjainkban, ha látunk egy képet webezés közben és ki akarjuk nyomtatni, mindenféle manőverekre kényszerülünk: le kell menteni, ha képet (ha tudjuk), majd valamiféle képszerkesztőbe betölteni, és csak utána nyomtathatjuk ki. Valóban csak ennyire lennénk képesek a 21. században? Mennyivel egyszerűbb ugyanez a Document Extractorral!

Az eszköz természetesen érintőfunkciót is tartalmaz, így nincs más dolgunk, mint rábökni vagy kijelölni a képen látható területet/képet, és máris nyomtathatjuk. Természetesen külön nyomtató nélkül, hiszen a szerkentyűben van egy színes nyomtató is.

 

A szkennelés ugyanez csak visszafelé – belegyömöszöljük a papírt a készülékbe (ugyanott, ahol a kinyomtatott oldalakat adagolja) és máris megjelenik a monitoron. Mi sem egyszerűbb!

A funkciók egyesítésével a termék egyrészt rengeteg helyet (és energiát) spórol, hiszen három eszköz helyett csak egy kell a dolgozóasztalra, de időt és konfigurálást is spórolhatunk vele (és persze pénzt is).

Az egyetlen, ami talán kicsit „ósdi” a koncepció-készüléken, az a zsinór: igazán lehetne WiFi verzió. A legjobb az egészben azonban az, hogy semmi olyat nem tartalmaz az ötlet, amire ne lenne képes a technika, csak össze kellene rakni valamelyik hardvergyártónak. Én biztosan vevő lennék rá, és talán nem vagyok egyedül.

 

Szinte fáj az ember szíve, tudván, hogy mindez egyelőre csak koncepció, helló Mr. Jobs, reméljük figyel, és lecsap az ötletre!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Johnson & Johnson vakcina az összes engedélyt megkapta, már olthatnak is vele az Egyesült Államokban

A Johnson & Johnson vakcina az összes engedélyt megkapta, már olthatnak is vele az Egyesült Államokban

Két budapesti kerület kapott pénzt a kormánytól, mindkettő fideszes vezetésű

Két budapesti kerület kapott pénzt a kormánytól, mindkettő fideszes vezetésű

Egyre több szülő nem engedi iskolába a gyerekét Balassagyarmaton

Egyre több szülő nem engedi iskolába a gyerekét Balassagyarmaton