szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A múlt héten megtartott díjátadón az Extreme Digital weboldala kapta Az Év Honlapja díjat.

A múlt héten megtartott díjátadón az Extreme Digital weboldala kapta Az Év Honlapja díjat. A vállalat szerint az idei évben az internetes kereskedelem iránti bizalom egyre erősebb, ami az adventi időszak első napjaiban is érezhető, hiszen a tavalyihoz képest 25 százalékkal nőtt weboldalukon a vásárlások száma. Tapasztalatuk szerint az elektronikus kereskedelem szerepe egyre meghatározóbbá válik itthon is, a korábbi évekhez képest a bizalom erőteljes erősödése tapasztalható mind a vásárlók, mind a gyártók részéről. A vásárlók már a drágább termékeket is szívesen vásárolják az internetről, és idén már egyre gyakoribb a főtermékhez kapcsolódó kiegészítő termékek online vásárlása is.

A vásárlások a korábbi évekhez képest már jóval korábban, november közepén elkezdődtek. A slágertermékek között ott vannak az egyre népszerűbb okostelefonok, a táblagépek és LED TV-k, ez utóbbiak már jóval népszerűbb a vásárlók körében, mint az LCD TVk. Az Európában a piacot most uraló 3D-s televíziók iránt azonban itthon még nem nagy az érdeklődés a készülékek magas ára miatt, ugyanígy nem választják sokan az Amerikában és Angliában oly népszerű e-bookot, melyet a magyar nyelvű tartalmak hiánya magyarázhat. A külföldön már csalódásnak számító ajándékok közé sorolt digitális képkereteket és háztartási kisgépeket azonban még sokan választják itthon – összegezte a tapasztalatokat az Extreme Digital ügyvezető igazgatója.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fájdalmas tévhitek övezik az egyik legkellemetlenebb népbetegséget

Fájdalmas tévhitek övezik az egyik legkellemetlenebb népbetegséget

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

A kiszáradás miatt találtak meg egy tavaly vízbe ejtett iPhone-t

Szülői Hang: „Várjuk a nyitást, de nem bármilyen áron”

Szülői Hang: „Várjuk a nyitást, de nem bármilyen áron”