szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Hamster Free Burning Studio Ezúttal egy viszonylag új programot mutatunk CD-, DVD-, és BR- íráshoz, amely ugyan...

Hamster Free Burning Studio
Ezúttal egy viszonylag új programot mutatunk CD-, DVD-, és BR- íráshoz, amely ugyan egyelőre béta állapotú, de a már használható funkciók remekül működnek benne, ráadásul kifejezetten tetszetős és áttekinthető felületet kapott, így a kezdő felhasználók is kiigazodnak rajta (amit tovább segít, hogy magyar menüvel is használható).
Természetesen a program tud ISO fájlokat létrehozni és azokból később lemezt írni, használhatunk vele újraírható lemezeket, CD-t, DVD-t, Blu-ray lemezt, tudunk másolni is, szóval, amire úgy általában szükség van ebben a témakörben, arra képes.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Weather Desktop
A Weather Desktop a teljes háttérképet lecseréli, az aktuális időjárásnak megfelelőre, az Asztal jobb felső sarkában pedig mutatja az éppen aktuális hőmérsékletet is. Beállítanunk mindössze a várost kell (több hazai városunkat is ismeri), a többit pedig intézi a program. Ha a Tálcán ücsörgő kis ikonra kattintunk, bekapcsolhatunk két asztali widgetet is: az egyik az aktuális időjárást mutatja, a másik pedig az időzónákat.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Weather Desktop Backgroundnak
Hasonlóan a Weather Desktophoz, ez a program is az időjárásnak megfelelően cseréli le háttéreünket. Igaz, mem kényeztet el minket látványos háttérképekkel, ellenben megadja a lehetőséget, hogy mi magunk gyűjtsük össze, hogy milyen háttérkép tartozzon a különféle időjárási viszonyokhoz, a program pedig az online időjárási adatoknak megfelelően, automatikusan fogja váltogatni ezeket a képeket a háttérben.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Opera 11
Az Opera rajongóknak már kellemes lesz a karácsony, hiszen kedvenc böngészőjük legújabb verziójában kóborolhatnak az interneten. Az Opera 11 számos hasznos újdonsággal igyekszik elnyerni a netezők bizalmát.
Kényelmesebb füles böngészés, mindenféle extra funkcióval (például csoportosítási lehetőséggel), a biztonságos oldalakat jobban megkülönböztető címsor, egér-gesztusok, bővítmények és új levelező panel vár minket, és persze a rengeteg, az Operától még megszokott lehetőség, például az Opera Turbo.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

Creevity MP3 Cover Downloader
Akinek akár több ezer darabos zenei gyűjteménye van, sok időt tölt a dalok mappákba rendezésével, esetleg műfajok szerinti csoportosításával. Ez elengedhetetlen, ha később viszonylag gyorsan meg szeretnénk találni egy számot. Azonban a száraz szöveges információknál, amelyekkel ellátjuk a mappákat, sokkal látványosabb és könnyebben kezelhető, ha az eredeti lemez borítójának képével helyettesítjük a fájlok egyforma ikonjait. Ehhez meg kell találni a borítóképeket és hozzá kell rendelni azokat az MP3 állományokhoz.
Ezt a feladatot egy ingyenes programmal, a Creevity MP3 Cover Downloaderrel is elvégeztethetjük. A készítők oldaláról letöltött alkalmazás elindítása után ki kell választani az MP3 fájlokat tároló mappát. A program sorra veszi az abban talált zeneszámokat és mindegyiknél megmondhatjuk, hogy honnan szeretnénk borítóképet rendelni hozzá.
Letöltés >>>
Cikk a programról >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Palkovics szerint nem igaz, hogy december végén le akart mondani

Palkovics szerint nem igaz, hogy december végén le akart mondani

Enyedi Ildikó és Krigler Gábor közös sorozatötlete mutatkozik be a Berlinalén

Enyedi Ildikó és Krigler Gábor közös sorozatötlete mutatkozik be a Berlinalén

Macron után Merkellel tárgyalt az új amerikai elnök

Macron után Merkellel tárgyalt az új amerikai elnök