szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Minthogy a WOW meglehetősen nagy területet modellez, a teljesség igénye nélkül igyekeztünk csokorba gyűjteni a...

Minthogy a WOW meglehetősen nagy területet modellez, a teljesség igénye nélkül igyekeztünk csokorba gyűjteni a városokban és kikötőkben látható karácsonyfákat.

Tavaly is megtettük már ezt, de az idei karácsony különleges a World of Warcraft rajongók számára, hiszen december elején jelent meg a legújabb kiegészítő, benne két új faj, teljesen átrendezett terepek (akár a néhol romossá vált, néhol pedig megszépült Stormwindben is repkedhetünk immár), lecserélt és vadonatúj küldetések és persze egy újabb történet vár minket a játékban.
Számtalan helyszínre rá sem fogunk ismerni, nemcsak az átalakítások és az új perspektíva (bárhol repülhetünk) miatt, hanem mert a játék grafikus motorját is kicsit gatyába rázta a Blizzard.
Reményeink szerint részletes WOW Cataclysm élménybeszámoló is lesz majd nálunk hamarosan, addig viszont kellemes karácsonyt kívánunk mindenkinek az alábbi videóval.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Karácsony a WOW-ban

A WOW-ban (azaz a World of Warcraftban) például szinte minden városban karácsonyfát állítanak annak “virtuális lakói”...

A GVH 660 millió forintra bírságolt egészségügyi tendereket felosztó cégeket

A GVH 660 millió forintra bírságolt egészségügyi tendereket felosztó cégeket

Microsoft-igazgató: Jön a "következő generációs Windows"

Microsoft-igazgató: Jön a "következő generációs Windows"

Nyolcéves kislány a koronavírus csehországi áldozata

Nyolcéves kislány a koronavírus csehországi áldozata