szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Így hackelhetjük meg Facebook profilképünketDecember közepe óta a Facebook-felhasználók már áttérhettek az új kinézetű...

Így hackelhetjük meg Facebook profilképünket
December közepe óta a Facebook-felhasználók már áttérhettek az új kinézetű adatlapra, amit ha ügyesen töltünk fel, rendkívül hatásos oldalt hozhatunk létre.
Tovább a cikkhez >>>

Készítsünk 2011-es naptárat, többféle módszerrel, ingyen
Itt az ideje, hogy megismerkedjünk 2011-gyel, ha másként nem is, hát legalább naptár szinten.
Tovább a cikkhez >>>

2010 legjobb ingyenes online szolgáltatásai, szerintünk
Nem kell megvárnunk a Chrome OS megjelenését, hogy kihasználhassuk az online alkalmazások és szolgáltatások előnyeit. Már most rengeteg olyan megoldást találunk a weben, amelyek megkönnyíthetik az életünket!
Tovább a cikkhez >>>

Menedzselje internetre tett fotóit egy helyen!
A digitális fényképezőgépek és a közösségi oldalak világában több site-on is megfordulnak fényképeink. Egy ügyes szolgáltatással egy helyen kezelhetjük őket.
Tovább a cikkhez >>>

XBOX és Playsation – mi várható 2011-ben?
2010 fantasztikus év volt a játékkonzolok (és rajongóik) életében: jobbnál jobb játékok, mozgásérzékelő-forradalom és közösségi funkciók. Mi várható jövőre? Vajon megtorpan vagy felgyorsul a fejlődés?
Tovább a cikkhez >>>

A Foursquare új KÉPességei
Az okostelefonok helymeghatározó szolgáltatására épülő Foursqure közösség igazi karácsonyi ajándékot kapott: az új változat támogatja a megjegyzések és a fényképek feltöltését.
Tovább a cikkhez >>>

A tíz csalhatatlan jele annak, hogy okostelefon-függő lettél!
Fénykorukat élik az okostelefonok, amelyek valóban képesek függővé tenni tulajdonosukat. Kérdés persze, mikortól beszélünk függőségről. Az alábbiak talán segítenek a válaszban.
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!