szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Evernote 2 (Windows és OS X)Evernote nélkül nincs élet, legalábbis ha az embernek szüksége van arra, hogy a jegyzeteit...

Evernote 2 (Windows és OS X)
Evernote nélkül nincs élet, legalábbis ha az embernek szüksége van arra, hogy a jegyzeteit bárhol, bármikor elérje. Az Evernote-tal ez nagyon egyszerűen megvalósítható, és az új maces kliens (egyelőre még béta) rendkívül kényelmesen használható. A havi 40 MB ingyen tárhely eddig szöveges jegyzetektől nálam még nem telt be, szóval erre a célra ingyen és bérmentve áll rendelkezésre bárkinek a szolgáltatás.
Cikk a programról >>>
Letöltés >>>

Adobe Reader X (Windows és OS X)
Úgy tűnik, az Adobe szeretné kicsit jobban egyértelműsíteni a köztudatban, hogy a PDF nem csak arra jó, hogy dokumentumokat küldözgessünk ilyen formátumban. Ennél jóval több rejlik benne és az Acrobatban is. A megújult Adobe Acrobat Pro X szoftverről és lehetőségeiről itt írtunk nemrég.
A PDF fájlok olvasására szolgáló Adobe Reader X továbbra is ingyenes maradt, de szintén átesett némi ráncfelvarráson. Kényelmesebben használható, kicsit gyorsabb, és persze támogatja az új PDF funkciókat.
Cikk a programról >>>
Letöltés >>>

Sparrow (OS X)
Aki ismeri a Tweetie nevű Twitter klienst (anno itt írtunk róla, akkor még Twitterific néven futott, annak a Sparrow felülete rendkívül ismerős lesz. Alapértelmezésben szakasztott úgy néz ki, mint a Tweetie, csak a Twitter üzenetek helyett ebben a Gmail leveleink jelennek meg. Más levelezőszolgáltatást nem támogat, de ha több Gmail fiókunk van, az nem jelent gondot neki, mindegyiket figyelhetjük vele. A későbbiekre egyébként ígérik, hogy támogat majd más IMAP alapú szolgáltatásokat is.
Cikk a programról >>>
Letöltés >>>

Dynamic Templates (Windows)
Az alábbi programmal angol nyelvű naptárat készíthetünk 2011-re. A nyelven kívül az ég világon mindent testre szabhatunk benne, a mérettől az elrendezésig.
Cikk a programról és letöltés >>>

Vienna
Ezzel az ingyenes RSS olvasóval nagyon kényelmesen nézhetjük át kedvenc oldalaink friss bejegyzéseit. Ha kell, az érdekesebb anyagok linkjeit akár egy levélben is elküldhetjük, nem kell mindegyiket külön e-mailben útnak indítani, és természetesen a manapság divatos közösségi megosztásra is van lehetőség, egyetlen kattintással.
Kellemes ráadás, hogy a híreket nem feltétlenül az eredeti tördelésben kell olvasgatnunk, hanem választhatunk olyan sablont, amelyikkel a képernyőn áttekinthetőbb és olvashatóbb lesz a szöveg, miközben a beágyazott videók és képek is megmaradnak.
Cikk a programról letöltés >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Izgalmas újdonságokat hozhat a Galaxy Z Fold3, de közben véget vethet a Note-sorozatnak

Izgalmas újdonságokat hozhat a Galaxy Z Fold3, de közben véget vethet a Note-sorozatnak

Ilyen lesz a Miskolcon épülő Y-híd

Ilyen lesz a Miskolcon épülő Y-híd

Trícium szivárog valahonnan a megsérült fukusimai atomerőműnél

Trícium szivárog valahonnan a megsérült fukusimai atomerőműnél