szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A program számos hasznos funkciója révén autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas.

A program számos hasznos funkciója révén autós, kerékpáros és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas. Az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció is segíti. A felhasználó kényelmét szolgálja többek között az intelligens címkeresés funkció vagy a „Vigyél haza” lehetőség, továbbá hogy a Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen.
A navigációs alkalmazásért, amely a magyarországi App Store-ból iPhone 3G, 3GS és iPhone 4 készülékekre (iOS 3-as verziótól felfelé) tölthető le 2011. június 30-ig, a letöltéshez és licencellenőrzéshez szükséges adatforgalmi díjon kívül nem kell fizetni, az az aktiválástól számított 2 évig használható és frissíthető.

(A NAVIGON select alap navigációs funkciói önmagukban nem igényelnek adatforgalmat, azonban az alkalmazás használatához mobilinternet előfizetés szükséges. A szoftver letöltése és aktiválása, továbbá a szoftver licenc érvényességének rendszeres, automatikus ellenőrzése adatforgalmat generál. Az adatforgalom az előfizető díjcsomagja szerint számlázódik. Az ezzel kapcsolatos részletek a T-Mobile Díjszabásában olvashatók.)
Az alkalmazás népszerűségét alátámasztó adatok egybecsengenek a T-Mobile nemrégiben, több mint 900 fős mintán készült, az okostelefonok használatát részletesebben feltérképező, saját ügyfelei körében végzett felmérésének eredményével, amely szerint az iPhone használók szinte mindegyike tölt le alkalmazásokat (96%). A letöltött alkalmazások között a játékok szerepelnek az első helyen, ezeket az egyéb szórakoztató és kényelmi szempontokat szolgáló alkalmazások, mint pl. a csevegőprogramok, a közösségi, navigációs  és zenei alkalmazások követik.
További információk és részletek a letöltésről és igénybevételi feltételek, itt találhatók.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Izrael mégsem küld ajándék vakcinákat Magyarországra

Izrael mégsem küld ajándék vakcinákat Magyarországra

Mi van akkor, ha elutasítom a WhatsApp új felhasználási feltételeit?

Mi van akkor, ha elutasítom a WhatsApp új felhasználási feltételeit?

Felfüggesztették a mohácsi rendőröket, akik összevertek két hajléktalant

Felfüggesztették a mohácsi rendőröket, akik összevertek két hajléktalant