szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Több mint 17 ezer online rádióállomás elérését kínálja a Radio? Sure!

Több mint 17 ezer online rádióállomás elérését kínálja a Radio? Sure! weboldal, és mivel a legkülönfélébb nyelveken, a legeltérőbb stílusokban teszi ezt, bizonyosan talál mindenki neki valót közülük. Eddig persze semmi különös nincs a dologban, tucatjával akadnak hasonló szolgáltatást kínáló site-ok az interneten. A Radio?Sure azonban kitűnik közülük, leginkább abban, hogy a nekünk tetsző zenét igen egyszerűen lementhetjük a gépünkre.
Ahhoz, hogy ezt a különleges szolgáltatást mi is élvezhessük, elsőként le kell töltenünk a RadioSure 2.2-es verzióját innen. Ezen az oldalon is látszik, hogy ha nem sajnálunk rá hat dollárt (kedvezményes ár ebben a hónapban), akkor a Pro verzióval azért jóval több szolgáltatás birtokába jutunk. A telepítés során derül ki, hogy lehetőség van hordozható változat telepítésére is, ennek egyetlen feltétele van csupán, hogy pl. a pendrive-unkon legyen legalább 6,3 MB-nyi szabad hely, amennyi feltehetőleg lesz is.

Több mint 17 ezer online zenei rádióadó, a legkülönbözőbb stílusban

A sikeres telepítést követően máris feltűnik a RadioSure ablaka, benne a sok ezer állomással, csak győzzünk belehallgatni valamennyibe. Akkor sincs gond, ha kifejezetten valamelyik korszakot (pl. 80-as évek) vagy zenei stílust kedveljük, elég ugyanis – angolul – bebillentyűzni ezt a felső keresőmezőbe, s már kapjuk is a kívánságunknak megfelelő állomásokat.

Beállíthatjuk, hova töltse majd le a program a kiszemelt dalt

Ha próbát tennénk valamelyikkel, csak kattintsunk rá, és máris hallgathatjuk a zeneszámot, amelyiknek címe és eladója is megjelenik az ablak tetején.  A RadioSure ablaka azonban egyéb szolgáltatásokat is kínál. Kedvenc csatornáinkból gyűjteményt állíthatunk össze, így a későbbiekben csak elég ezt a Favorites mappát kinyitni, ha kedvünkre való zenét szeretnénk hallgatni. Az Options menüpontban számos jellemzőt beállíthatunk, és például különféle skineket is letölthetünk az „anyaoldalról”, majd behúzhatjuk ide.

Ha keveselljük a csatornák számát, újakat is adhatunk hozzájuk

A program igazi különlegessége azonban a bolond biztos felvételi lehetőség. Ha ugyanis tetszik egy szám, akkor csak a piros Felvétel gombra kell kattintanunk (jó, ha ezt az ingyenes verzióban azonnal, a szám indulása után megtesszük), és máris elmenti nekünk a program, az előre megadott (Options menü) mappába, mégpedig külön mappát készítve a letöltött számoknak. Amúgy egy csatorna műsorát többféleképpen is elmentheti, így a felvétel után lehet MP3-as, AAC vagy WMA állományunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Síléccel vagy túrabakanccsal a D-vitamin nyomában

Síléccel vagy túrabakanccsal a D-vitamin nyomában

Több száz, gyermekekről készült fotót töltött fel az internetre egy 35 éves budapesti férfi

Több száz, gyermekekről készült fotót töltött fel az internetre egy 35 éves budapesti férfi

A vártnál jóval többen akarják 5G-s mobilra cserélni telefonjukat

A vártnál jóval többen akarják 5G-s mobilra cserélni telefonjukat