szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az MFLOW nevű projekt még csak béta fázisban van, de már így is remekül használható, és természetesen ingyenes is (a...

 Az MFLOW nevű projekt még csak béta fázisban van, de már így is remekül használható, és természetesen ingyenes is (a zenevásárlás persze nem, de ez logikus…) Az alapötlet rendkívül egyszerű: kreáljunk egy felhasználót, majd kössük magunkat össze már létező Facebook-/Twitter-fiókunkkal, és máris keresgélhetünk az MFLOW több mint ötmillió zeneszáma között. Ebben eddig semmi extra sincs, a többletet a közösségi funkciók adják; így megnézhetjük, hogy milyen zenéket hallgatnak/szeretnek és vásárolnak facebookos barátaink, ha találunk egy-egy gyöngyszemet, akkor tweetelhetjük, sőt van egy saját, a Facebook „like” gomb mintájára készült „flow” funkció is.

Ha megtaláljuk, hogy mit hallgatnak/szeretnek barátaink, akkor mi is bármikor, ingyenes hallgathatjuk ugyanazokat az albumokat és zeneszámokat. Az összes megtalálható és meghallgatható zene ingyenes és reklámmentes, ráadásul az első tíz találatot a listából ingyen le is tölthetjük. Mivel az egész szolgáltatás HTML5 alapú, akár iPaden is működik.

Az MFLOW tavaly decemberben indult, így még sok helyen finomításra szorul. A felhasználók száma azonban már most meghaladta a nyolcvanezret, ráadásul nemsokára érkezik a mobil verzió is, így telefonjainkon is élvezhetjük a „közösségi zeneadatbázist”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lengyelországban március végéig több mint 3 millió embert oltanak be koronavírus ellen

Lengyelországban március végéig több mint 3 millió embert oltanak be koronavírus ellen

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Biden megvált Trump kólarendelő gombjától

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása

Kutatások eredménye: 4-5 hónap után már érződik az e-biciklizés hatása