szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Különleges utazás a múltba a Google térképénMilyen volt egy városrész a múlt században, mi volt hajdan egy mai...

Különleges utazás a múltba a Google térképén
Milyen volt egy városrész a múlt században, mi volt hajdan egy mai bevásárlóközpont helyén, és hogyan néztek ki a gyerekek a szomszédos játszótéren? A régi fotók sok titkot őriznek, amit érdemes másokkal is megosztani.
Tovább a cikkhez >>>

Saját, lapozható Flash magazin PDF fájlokból, ingyen
Szeretnénk egy prezentációnkat, dokumentumunkat látványos, lapozható Flash-magazinként publikálni az interneten? Ne is keressünk tovább, íme egy kiváló ingyenes megoldás!
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb, ingyenes, „egészséges” Android-alkalmazások
Egészségünk megőrzéséhez nem sok köze van egy okostelefonnak, gondolhatnánk, de ez nem teljesen igaz. Tény, hogy saját egészségünk őrei mi magunk vagyunk - de a telefon is tud segíteni!
Tovább a cikkhez >>>

Hogyan NE használjuk a Photoshop-ot; elrettentő képek
A Photoshop mindenre jó, még arra is, amire nem – tartja a mondás; és valóban! Szinte nincs olyan fotókkal és képekkel kapcsolatos feladat, amire ne kínálna megoldást az Adobe sztárszoftvere.
Tovább a cikkhez >>>

Közösségi háló a filmek szerelmeseinek
Az időjárás és a politika után a filmvilág az egyik leggyakoribb beszédtéma az ismerősök között. Így nem csoda, ha a legújabb közösségi oldal a mozifilmek és tévésorozatok köré szerveződik.
Tovább a cikkhez >>>

Kipróbáltuk - Hamisítsunk fotókat, egyszerűen!
Lehet, hogy a hamisítás egy kicsit erős szó, a tényen azonban nem változtat – ha ugyanis egy fotón lecseréljük valaki arcát egy másik személy képére, az végül is hamisítás.
Tovább a cikkhez >>>

Elfelejtett iPhone kód - itt a megoldás!
Mint minden mobilnál, az iPhone-nál is igen kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha elfelejtjük, milyen kódot állítottunk be a képernyőzár feloldásához.
Tovább a cikkhez >>>

Teljes verziós PDF-konvertáló
Egy 30 dollár értékű PDF-konvertálót tölthetünk le néhány napig teljesen ingyen. A program segítségével pillanatok alatt alakíthatunk át PDF fájlokat, szerkeszthető dokumentumokká. Részletek
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!