szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Internet Security Controller segítségével szabályozhatjuk, hogy mikor és mennyi ideig lehessen a közösségi...

Az Internet Security Controller segítségével szabályozhatjuk, hogy mikor és mennyi ideig lehessen a közösségi oldalakat elérni egy-egy számítógépről, pontosabban hogy miket ne lehessen elérni.

A legnépszerűbb külföldi oldalak alapból szerepelnek a programban

A telepítés utáni beállítás első lépéseként meg kell adni azoknak a közösségi oldalaknak a címét, amelyek elérését szabályozni szeretnénk. A program eredetileg tartalmazza a legnépszerűbb oldalak listáját, amelyben megtalálható többek között a Facebook, a Twitter, a YouTube vagy a Flickr. A listát saját oldalakkal is bővíthetjük, csak meg kell adni azok URL címét.

Ezután egyhetes naptárban jelölhetjük ki napi és óránkénti bontásban, hogy mikor szabad és mikor nem virtuális közösségi életet élni. A könnyebb beállítás érdekében egyszerre lehet az összes időpontot a tiltott vagy a szabad kategóriába kapcsolni.

A beállítások harmadik oldalán a napi időlimitet adhatjuk meg. Itt harmincperces lépésekben szabályozhatjuk, hogy gyermekeink vagy éppen beosztottjaink mennyi ideig lóghatnak a Facebookon vagy a többi megadott oldalon.  Végezetül a program adminisztrálásához szükséges jelszót kell kétszer megadni. Ezt érdemes alaposan megjegyezni vagy felírni egy biztonságos helyre, mert ennek hiányában nem fogjuk tudni megváltoztatni a beállításokat. A feledékenyebbek kedvéért lehetőség van egy jelszó-emlékeztető beállítására is.

Minden napra más-más tiltott időszakokat állíthatunk be

Az Internet Security Controll működés közben a tálcán foglal helyet, és egy felugró buborékban fogja jelezni, ha az adott időpontban nem érhetjük el a közösségi oldalakat ,vagy ha túlléptük a napi használati időt.
A program Windows operációs rendszer alatt működik és ingyen letölthető a fejlesztők weboldaláról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump még egy utolsót rúg a Huaweibe és partnereibe

Trump még egy utolsót rúg a Huaweibe és partnereibe

 PM: jól járnak a cégek az elektronikus fizetéssel, mert így többet költ a lakosság

PM: jól járnak a cégek az elektronikus fizetéssel, mert így többet költ a lakosság

Virológus: Nagyon kevés megbízható információ van a kínai vakcináról

Virológus: Nagyon kevés megbízható információ van a kínai vakcináról