szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Amit nem tudunk a monitorokrólA monitor jelen esetben nem is túl szerencsés szó, jobb lenne talán a számítógép-kijelző...

Amit nem tudunk a monitorokról
A monitor jelen esetben nem is túl szerencsés szó, jobb lenne talán a számítógép-kijelző (display) használata. A „kijelző” a mai napig a legfontosabb periféria, mégis, csak nagyon keveset tudunk róla…
Tovább a cikkhez >>>

Így előzheti meg a Facebook függőséget
A felmérések szerint a közösségi oldalakon töltjük internetezési időnk legnagyobb részét. Egy ingyenes programmal megakadályozhatjuk a függőséget, vagy hogy munkaidőben is ez legyen a fő tevékenység.
Tovább a cikkhez >>>

A Google legyőzte a világot
Korábban úgy nézett ki, hogy nincs nagy veszély, azonban az utóbbi napokban a kereső óriás átvette az uralmat a világ felett.
Tovább a cikkhez >>>

ArtRage: Így lesz az iPadből digitális festővászon
Letagadni sem tudnánk, hogy nagyon kedveljük az ArtRage szoftver „asztali” verzióit, amelyekkel valódi élmény a digitális festészet. Ám az ember nem mindig viheti magával a gépet és egy rajzpadot. Sebaj, van mobilabb változat is belőle, iPadre!
Tovább a cikkhez >>>

Eláraszt minket a spam a keresőben – mit tesz a Google?
A Demand Media több mint száz domain nevet birtokol (ehow.com, cracked.com) – ezeken a website-okon naponta több mint ötezer cikket és blogbejegyzést publikál. Természetesen főleg robotok segítségével. Jó ez nekünk?
Tovább a cikkhez >>>

Telefonáljon ingyen, akár külföldre is iPhone-nal
Nem, nem az iPhone-os Skype-ről lesz szó cikkünkben, bár ingyen telefonálásról hallva a legtöbbünknek ez a program jut eszébe. Az App Store-ban nemrégiben megjelent egy alkalmazás, ami megdöbbentő dolgokra képes - ingyen.
Tovább a cikkhez >>>

Érdekességek és megdöbbentő számok a Youtube-ról
Sok minden van a világon, amit nap mint nap használunk, mégis alig tudunk róla valamit. Az egyik ilyen a porszívó (Daniel Hess találmánya 1860-ból), de nem is kell ennyire visszanyúlni: ilyen a Youtube is.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb flash-játékok, amivel valaha játszottál - szerintünk
Pár évvel ezelőtt a böngészőben futtatható flash-alapú játékok még csak a főleg logikai, tetrisz/match3 és hasonló, egyszerű kis alkalmazásokat jelentették. Hogy napjainkban ez mennyire nem így van, arra a legjobb példa a Farmville…
Tovább a cikkhez >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!