szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az új generációs érintőképernyő mellett a szétcsúsztatható kivitelnek köszönhetően jól megfér a szokásos QWERTZ...

Az új generációs érintőképernyő mellett a szétcsúsztatható kivitelnek köszönhetően jól megfér a szokásos QWERTZ billentyűzet, amelyen továbbra is kényelmesen írhatunk akár hosszabb e-maileket, SMS-eket is. Aki üzeneteit mégis érintőképernyőn szeretné megírni, annak csak össze kell csuknia a készüléket, a virtuális billentyűzet azonnal megjelenik a képernyőn.

Az új modell az első 6-os BlackBerry operációs rendszerű készülék a hazai mobilszolgáltatók készülékkínálatában. A korszerű operációs rendszernek köszönhetően (web kit browser) a böngészés gyorsabb és élvezetesebb, az univerzális kereső motor pedig a teljes készülékre vonatkozó komplex keresést tesz lehetővé. A BlackBerry Torch látványosan támogatja a közösségi megoldásokat: beépített chat, Facebook és Twitter alkalmazásokkal büszkélkedhet. A kényelmi funkciók közül az egyik legfontosabb a beépített, Magyarország térképét magába foglaló navigációs rendszer, a multimédiás funkciók közül pedig az 5 megapixeles, kétszeres digitális zoommal ellátott kamera és a fotózást megkönnyítő ledes vaku érdemel említést. (A navigációs rendszer használata adatforgalmat generál, a BlackBerry szolgáltatásban foglalt adatmennyiség terhére. Érdemes előre tájékozódni a leforgalmazható adatmennyiség nagyságáról.) A mobilkészülék további erőssége az 512 MB RAM/ROM memória és a belső, 4 gigabájtos tárhely, mely akár tovább bővíthető.
A telefon által nyújtott többletszolgáltatások (telefonálás és SMS funkciókon kívül) csak aktív BlackBerry és mobilinternet előfizetés mellett elérhetőek.
A BlackBerry Torch új előfizetéssel, az előfizetésre és a MédiaMánia XL díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal már 29990 Ft-ért megvásárolható. Új előfizetés vásárlása esetén az Üzletszabályzatnak megfelelő hitelképességi vizsgálat alapján adott esetben ún. mobil előleg befizetése is szükségessé válhat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új dolgot fedeztek fel a koronavírusról magyar kutatók, ez is segítheti a védekezést

Új dolgot fedeztek fel a koronavírusról magyar kutatók, ez is segítheti a védekezést

Hatályba lép a szigorított lengyel abortusztilalom, új erőre kaptak a tüntetések

Hatályba lép a szigorított lengyel abortusztilalom, új erőre kaptak a tüntetések

Megcsinálták az emberként sakkozó mesterséges intelligenciát, ön is kipróbálhatja

Megcsinálták az emberként sakkozó mesterséges intelligenciát, ön is kipróbálhatja